Met veel plezier maken we woningen en wooncomplexen comfortabel, veilig, betaalbaar én mooi. Daarom werken we samen, geven ruimte aan goede ideeën en luisteren. Altijd.

Uw zorgen, ons uitgangspunt

We begrijpen dat mensen bezorgd zijn over mogelijke overlast, dat ze benieuwd zijn of ze straks mooier wonen en met hoeveel euro de energierekening omlaag gaat. Daarom is er persoonlijke aandacht voor iedere bewoner. Tijdens de uitgebreide voorbereiding, gedurende de soepele uitvoering en bij de zorgvuldige nazorg.

De bewonersconsulent en uitvoerder zijn aanspreekpunt, elke dag. Daarnaast geeft ons bewonersportaal 24/7 inzicht in de planning en werkzaamheden, zijn we ook in de avonduren bereikbaar en vieren we successen samen met bewoners en de buurt. We luisteren, werken samen en voelen ons verantwoordelijk. Zo bereiken we een resultaat om trots op te zijn.

“De renovatie van mijn badkamer, toilet en keuken is geweldig gegaan! De mannen zijn erg vriendelijk en alles loopt volgens planning. Als ik er aan terugdenk, zie ik de gekleurde blokjes die duidelijk maken welke werkman komt, nog voor me. Heel handig.” Meneer Sankes, huurder bij Waterweg Wonen.

Betaalbaar én duurzaam wonen

Huurders vragen om betaalbare woningen, wij houden ze betaalbaar én maken ze duurzaam. Daarbij staat de bewoner centraal. Onze mensen informeren, betrekken en inspireren. Want energie besparen is niet uitzonderlijk, maar toekomstgericht denken en doen: dat levert wel het meeste op.

Voor tientallen projecten mochten we al energetische maatregelen doorvoeren. Samen met ketenpartners ontwikkelden we NOM-ready: een kant en klare oplossing voor energieneutraal renoveren. Zo maken we de wereld elke dag een stukje mooier.

“Door goed isoleren sla je drie vliegen in één klap: je energieverbruik vermindert, waardoor je minder hoeft op te wekken en het comfort gaat omhoog. Hoe eenvoudig kan het zijn? Slimme oplossingen zijn er gewoon! Dus waar wachten we nog op?” Mark van Eert, klantmanager. Lees meer over duurzaam renoveren en gevelrenovatie.

We zijn oprecht nieuwsgierig naar wat onze klanten beweegt en van welke onderhoudsoplossingen hun ogen groter worden. Neem contact op voor een goed gesprek, lees meer over onze diensten of ontdek onze referenties.