Zekerheid en veiligheid zijn de uitgangspunten bij betonrenovatie en betononderhoud. Daarom werken we continu aan 100% veilige én goedkopere oplossingen voor betonrenovatie.

Want: Wij weten alles van beton.

Beton is een machtig mooi, sterk en duurzaam bouwmateriaal

Beton staat bekend om de vele toepassingsmogelijkheden en lange levensduur. Toch kan beton door lekkage, brandschade, veroudering of corrosie gebreken vertonen of om onderhoud vragen.

Het is belangrijk om de juiste oorzaak van de betonschade te achterhalen zodat de juiste oplossing gekozen wordt. Ons specialisme is het constructief repareren en onderhouden van beton.

In Nederland behoren wij al weer 75 jaar tot de top 25 van gecertificeerde betonreparatiebedrijven. We ontzorgen onze opdrachtgever met een deskundig advies op maat en duurzaam betonherstel. Zo onderscheiden we ons op zekerheid en kwaliteit.

Zekerheid en kwaliteit zijn goed geregeld

We werken actief aan ontwikkeling en innovatie. Daarom zijn we aangesloten bij de VBR. Voor VBR-bedrijven ligt de lat hoog. Naast de BRL 3201-2 voor constructief betonherstel en het KOMO-procescertificaat voor het uitvoeren van betonreparaties, hebben we ook het Vca-certificaat en een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem (NEN-EN-ISO 9001).

Opdrachtgevers die voor VBR-bedrijven kiezen, hebben daar direct profijt van. Want het is een extra bewijs van onze betonkracht.

Daarnaast zijn we als voorzitter van de Stichting Opleiding tot BetonreparatieSpecialist (OtBS) betrokken bij de toekomst van ons vak. Een unieke kans om onze kennis en kunde over te dragen op de volgende generatie.

Technische, constructieve én esthetische betonreparatie

Constructief herstel van de galerijvloer, balkon, draagmuur of parkeergarage? Of problemen met de betonconstructie van een gevel of monumentaal pand?

Dankzij betonrenovatie zorgen wij ervoor dat de betonconstructie weer voldoet. En naast advies over de juiste betontechniek, denken onze betonspecialisten graag mee over een lagere milieubelasting en esthetiek.

We vertrouwen op onze opgebouwde kennis en blijven daarnaast continu innoveren. Deze vernieuwing en verbetering vertaalt zich naar slimmere oplossingen zoals RendonFix gevelankers voor constructief herstel van van de gemetselde kopgevel.

En de R-Brace, een actief systeem om de bestaande wapening van galerijvloeren en balkons alleen waar nodig te versterken. Door gebruik te maken van de bestaande wapening brengen we de veiligheid terug op het vereiste niveau en besparen tot 50% op de renovatiekosten. Lees meer over de R-Brace.

De best passende oplossing voor betonherstel

Omdat de oorzaken van betonschade uiteenlopen, zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Wij geven gericht advies en denken in mogelijkheden. Zo bieden we zekerheid over de juiste keuze voor de best passende oplossing. Voorbeelden van betonherstel waar onze mensen dagelijks mee werken:

Betonrenovatie en betononderhoud
Handmatige betonreparatie en spuitbeton, constructieve versterking van beton (bijvoorbeeld Kwaaitaal en Manta vloeren) en constructief herstel van metselwerk, brandwerende bekleding, kathodische bescherming, koolstof lijmwapening, kelderafdichting, groutings, voegafdichtingen.

Injecteren
Waterdicht met PU, constructief met epoxy of cementgebonden.

Betonconservering en betonbescherming
CO2 remmende betoncoating, chemisch bestendige betoncoating, hydrofoberen, anti graffiti, brandwerende coating en staalconservering.

Vloerafwerking
Een duurzame vloer? Kies voor een oplossing die past bij de eisen voor gebruik. Graag denken we mee over het programma van eisen en geven gericht advies. Denk aan een epoxy vloer, gietvloer, troffelvloer, PU vloer, PMMA vloer, kunststof vloer of cementgebonden vloer. Daarnaast biedt een extra afwerklaag vele voordelen. Kies voor een vloerafwerking op maat.

 • Renovatie parkeergarage Bijenkorf Amsterdam
 • Vloerproblemen opgelost met Rendon naspansysteem
 • 8 woonlagen 80 appartementen 3 keer Rendon
 • Balkonrenovatie van 98 appartementen aan zee
 • Forse verbouwing van oudste café van Rotterdam
 • Betonrenovatie Rijksmonument Entrepotgebouw
 • Betonrenovatie Parkeergarage Gorinchem
 • Betonconstructie versterken met lijmwapening in Dordrecht
 • Onderzoek betonschade monument in Rotterdam
 • Kathodische bescherming voor balkons wooncomplex Den Haag
 • Veilige balkons in Hendrik-Ido-Ambacht