Planmatig onderhoud 65 appartementen in Eindhoven

schilderwerken, Woningbouw en VvE's

Op slechts drie minuten afstand van onze vestiging in Eindhoven ligt ’t Quadrant. ’t Quadrant bestaat uit 65 appartementen. Onze schilders en betonspecialisten voerden planmatig onderhoud uit aan deze prachtige appartementen.

Het appartementencomplex is in 2008 gebouwd. Kenmerkend is de bijzondere architectuur: het gebouw staat op stalen ‘poten’ en is aan de buitenzijde voorzien van houten elementen. Alle appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers, een keuken met inbouwapparatuur, een parkeerplaats in de parkeerkelder en een schuifpui met uitzicht op de patiotuin.

Een vierkante kilometer kwaliteit

Alle houten elementen van de 65 woningen zijn geschilderd. Goed voor bijna 1 vierkante kilometer (900 m2) schilderwerk. Onze schilders conserveerden de deuren, kozijnen en ramen. Ook de gezamenlijke gedeeltes van het appartementencomplex, zoals de stalen lift op de binnenplaats, stralen weer.

Resultaatgericht schilderwerk door Rendon

De conservering van uw gebouw hangt af van de kwaliteit verf, aantal lagen lak, weersinvloeden en het soort hout. Om de vijf tot zes jaar is de buitenkant van uw gebouw aan een schildersbeurt toe. Voor de binnenkant is dit ongeveer om de zeven jaar. Is het schilderwerk uitgevoerd door onze vakschilders, dan kiest u voor gegarandeerde kwaliteit.

Voorkom onnodige kosten door achterstallig schilderonderhoud. Als houten kozijnen die niet goed beschermd zijn, gaat het hout uitzetten of krimpen. Bij dit proces is er eerder kans op houtrot, kieren en verandering van de draaiende delen, waardoor ramen of deuren niet meer goed opengaan. Onze vakschilders beoordelen de status van het schilderwerk, conserveren het hout met een goede kwaliteit verf en verven exact het aantal benodigde lagen.

Herstel betonwand ’t Quadrant

Onder ’t Quadrant ligt een ruime parkeergarage. De betonverf op de betonnen wanden bij de entree van de parkeergarage begon los te laten. De betonspecialisten van Rendon beoordeelden de schade en adviseerden over het herstel. Omdat de parkeergarage (deels) onder grondwaterpeil ligt, is het belangrijk om te kiezen voor een betonverf die goed bestand is tegen vocht. Na het ‘kaal’ maken van de betonnen entreewanden herstelde Rendon het beschadigde beton. Onze vakschilders conserveerden het beton met een verf van hoge kwaliteit.