We geloven dat onze mensen het verschil maken en de toekomstwaarde van de organisatie borgen. Mensen doen immers zaken met mensen. Deze gedachte hebben we vertaald naar onze organisatiestructuur.

Doorkijk naar toekomst

Onder één herkenbare identiteit zetten we landelijk sterk in op kennis en expertise. De Rendon Onderhoudsgroep bestaat uit drie zelfstandige vestigingen in Arkel, Eindhoven en Voorburg met een dependance in Haarlem.

De organisatiestructuur geeft ook een doorkijk naar de toekomst. Commercie met de teams business development en energetisch renoveren is actief over alle vestigingsgrenzen heen.

Ook hebben we Expertisecentra waar we onze zeven specialismen koesteren, inclusief een onafhankelijk adviesbureau.

Ontwikkeling zit in ons DNA

Waar die sterke wens om te leren en te ontwikkelen uit voortkomt? De Rendon Onderhoudsgroep bestaat uit zes familiebedrijven die in 1997 hun krachten bundelden met het oog op een mooie toekomst.

Een renovatiebedrijf, aannemer, bouwbedrijf, twee schilderbedrijven en een bedrijf voor inspectie- en onderhoudsadvies; soms zit ontwikkeling gewoon in je DNA.

VADO familie

We horen bij de VADO-familie. Deze Nederlandse investeringsmaatschappij is door de familie Van Doorne opgericht na verkoop van de DAF bedrijven in de jaren zeventig en tachtig.

De eigenheid van het familiebedrijf, het ondernemerschap en de interesse in techniek en innovatie is kenmerkend voor alle VADO-bedrijven. Het zijn allemaal maakbedrijven met een hart voor techniek. Innovatieve ondernemers die met de voeten stevig op de grond en de blik gericht op de toekomst, waarde leveren aan mens en maatschappij.