We geloven dat onze mensen het verschil maken en de toekomstwaarde van de organisatie borgen. Mensen doen immers zaken met mensen. Deze gedachte hebben we vertaald naar onze organisatiestructuur.

Doorkijk naar toekomst

Onder één herkenbare identiteit zetten we landelijk sterk in op kennis en expertise. De Rendon Onderhoudsgroep bestaat uit drie zelfstandige vestigingen in Arkel, Eindhoven en Voorburg met een dependance in Haarlem.

De organisatiestructuur geeft ook een doorkijk naar de toekomst. Commercie met de teams business development en energetisch renoveren is actief over alle vestigingsgrenzen heen.

Ook hebben we Expertisecentra waar we onze zeven specialismen koesteren, inclusief een onafhankelijk adviesbureau.

Ontwikkeling zit in ons DNA

Waar die sterke wens om te leren en te ontwikkelen uit voortkomt? De Rendon Onderhoudsgroep bestaat uit zes familiebedrijven die in 1997 hun krachten bundelden met het oog op een mooie toekomst.

Een renovatiebedrijf, aannemer, bouwbedrijf, twee schilderbedrijven en een bedrijf voor inspectie- en onderhoudsadvies; soms zit ontwikkeling gewoon in je DNA.

Sterke familiebedrijven

Rendon is sinds 2022 onderdeel van Caspar de Haan. Caspar de Haan is, net als wij, actief in de bouw, een regionaal sterk verankerd familiebedrijf (opgericht in 1749!) en gespecialiseerd in het verduurzamen en onderhouden van bestaande bouw. De focus ligt op projecten voor woningcorporaties en zorginstellingen. Door onze specialismen te bundelen, kunnen we opdrachtgevers nog beter helpen met het verduurzamen en onderhouden van hun vastgoed.

Regionaal vullen beide bedrijven elkaar uitstekend aan. Caspar de Haan is vooral actief in Noord-Brabant en Limburg en Rendon in Noord-Brabant en de Randstad. Bovendien is Caspar de Haan in mei van dit jaar samengegaan met De Variabele. Ook een familiebedrijf en ook specialist in de onderhouds- en renovatiemarkt. De Variabele is met name actief in het midden en oosten van Nederland.

Door de samenwerking ontstaat een leidende partij in de Nederlandse vastgoed onderhoudsmarkt met meer slagkracht op het gebied van innovatie, automatisering, werving van toptalenten en risicobeheersing.