We geloven dat onze mensen het verschil maken en de toekomstwaarde van de organisatie borgen. Deze gedachte hebben we vertaald naar onze organisatiestructuur.

Onze mensen maken het verschil

De Rendon Onderhoudsgroep bestaat uit zes familiebedrijven die in 1997 hun krachten bundelden met het oog op een mooie toekomst. Samen staan zij voor de 7 werkvelden die onze organisatie uniek maken.

Deze samenwerking groeide uit tot de Rendon Onderhoudsgroep met twee zelfstandige vestigingen in Werkendam en Voorburg en dependances in Eindhoven en Haarlem. Onder één herkenbare identiteit zetten we sterk in op onze kernwaarden: duurzaamheid, vakmanschap en werkplezier.

Samen impact maken

In 2022 volgde de overname door Caspar de Haan. Caspar de Haan is, net als wij, actief in de bouw en een regionaal sterk verankerd familiebedrijf (anno 1749).

In 2023 werd OMDUS opgericht. Onder de vlag van Caspar de Haan sloten wij ons aan. Samen met De Variabele, United Legendz en dochterbedrijven: Vergouwen, Moonen, Koster, Jacobs Milieutechniek, Biltz, IJbouw, Meerbouw, Mouton en TBK maken we impact als het gaat om verduurzamen van woningen en gebouwen in heel Nederland.

Door onze specialismen te bundelen, ontstaat een leidende partij in Nederland op het gebied van toekomstbestendig renoveren en onderhouden van de woningvoorraad. We dagen elkaar uit krachtiger, slagvaardiger en proactiever de toekomst tegemoet te treden. Samen zetten we in op uniforme producten, processen en werkwijzen. Terwijl onze aanpak altijd regionaal maatwerk blijft.