Balkonrenovatie van 98 appartementen aan zee

betonrenovatie en -onderhoud, schilderwerken, vastgoedonderhoud, Woningbouw en VvE's

Op een fantastische locatie in Zandvoort renoveren we de balkons van een groot appartementencomplex.

In het zonnetje aan zee doen we het werk waar we goed in zijn. Daar krijg je energie van! De appartementen liggen pal aan zee. En dat betekent ook: extra aandacht voor onderhoud. Want hout en beton slijten sneller door zand en zout.

Betonrenovatie aan landzijde én zeezijde

In totaal nemen we 98 appartementen onder handen. Vorig jaar startten we met het herstel van de vele betonschades aan de landzijde.

Na onderzoek van de balkons en het schilderwerk aan de zeezijde besloot de opdrachtgever om deze compleet te renoveren en gunde ons ook deze opdracht.

Onze betonspecialisten verwijderen de oude vloeren en herstellen de betonschade. We vernieuwen de hemelwaterdoorvoeren en zorgen dat de nieuwe vloer netjes op afschot wordt aangebracht. Tot slot volgt een duurzame, slijtvaste en strakke kunststof vloerafwerking.

Slimme oplossing

In de nieuwe vloer vernieuwen we ook de dilatatievoegen. Een dilatatievoeg zorgt ervoor dat materialen kunnen uitzetten en krimpen zonder dat er schade ontstaat. Dat is belangrijk, want door temperatuurwisselingen en vocht gaan grote beton- en metselconstructies ‘werken’. Dilatatievoegen vangen dat op en voorkomen zo dat er scheuren ontstaan.

Schilderen van hout, metaal en beton

Samen met de betonspecialisten gaan onze schilders aan de slag. Na inventarisatie van de houtrotschades werken we aan herstel van de houten delen. Het gebouw heeft al decennialang een donkere kleur. Nu is gekozen om dit te veranderen naar een lichte kleurstelling.

Ook schilderen we de hekwerken en de kopgevel. Deze betonnen gevel krijgt een nieuwe verflaag in een minder besmettelijke kleur.

Fijne relatie

We zijn trots als een klant terugkeert. Want mede op basis van de prettige samenwerking in 2014 koos de VvE Fenemaplein opnieuw voor Rendon.

Tof team

En weet je wat het mooiste is? Er is ruimte in ons team voor nieuwe betonreparateurs! Bij ons ben je zeker van groei en ontwikkeling. Want onze betonreparateurs werken volgens de allerhoogste betoncertificering aan meer van dit soort gave betonklussen.