Een warm welkom met extra aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en flexibiliteit.

Graag delen we onze passie over toekomstgericht gebouwbeheer voor onderwijs & maatschappelijk vastgoed.

Betrokken en toekomstgericht

Waar wij aan het werk zijn, staan mensen op één. Zie ons als een verlengstuk van uw organisatie. Wij staan niet aan de balie of voor de klas, maar we zorgen er wel voor dat uw werk gemakkelijker gaat.

We spreken dezelfde taal en verbinden de juiste partijen. Daarbij durven we anders te kijken, nieuwe paden te bewandelen. Zo werken we samen aan slimme vastgoedoplossingen voor onderwijs, zorg, bibliotheek, theater, politiebureau, overheidsgebouw of museum. En dragen we positief bij aan de kwaliteit van uw dienstverlening, voor nu en in de toekomst.

Summa College Eindhoven Rendon Onderhoudsgroep | Onderwijs en maatschappelijk

Gerd van Hout, Summa College: “Voor onze opleiding Summa ICT coördineerde Rendon de totaalverbouwing. Om het onderwijsproces zo min mogelijk te verstoren, ging alle aandacht uit naar een strakke planning waarbij het hoogtepunt van de verbouwing in de zomervakantie lag. Fijn dat zo’n 650 studenten nu vooruit kunnen op hun nieuwe leslocatie.”

Duurzaam renoveren

In de onderwijssector komt de volledige verantwoordelijkheid voor de huisvesting vaker bij de onderwijsinstellingen te liggen. In de zorgsector, moeten gebouwen kunnen inspelen op een steeds veranderende zorgvraag. Wet- en regelgeving geeft duidelijke kaders voor de energiezuinigheid en gezondheid van (overheids)gebouwen. En kostenbewust omgaan met huisvesting staat hoog op de agenda.

Veel onderwijs-, zorg- en maatschappelijke organisaties zijn het beheer van hun vastgoed aan het professionaliseren. En dat biedt kansen. Want met duurzaam onderhoud bespaart u niet alleen veel energie, CO2 en geld, het betekent ook een hogere vastgoedwaarde, betere verhuurbaarheid en meer comfort voor de gebruikers.

Slim onderhoud start met een plan. We brengen duurzame alternatieven met een hoog rendement, meer comfort en lage energiekosten in beeld. Ons innovatieteam en onze adviesafdeling zorgen voor kruisbestuiving, standaard oplossingen zijn bij ons niet aan de orde. Zo werken we samen aan duurzaam vastgoed, lagere exploitatiekosten en frisse, comfortabele en gezonde gebouwen. Dat geeft energie!

Onderwijs en maatschappelijk | termaat huisBeheerder van Het Termaat Huis: “Het Termaat Huis is een serviceflat voor senioren met 24-uurs zorg op afroep. Uit onderzoek van Rendon Advies bleek dat er een onvoldoende veilige situatie was bij bovenste galerijvloer(en). We kozen voor de R-Brace techniek van Rendon om de galerij weer 100% veilig te maken.” Lees de referentie of bekijk de video over de R-Brace.

Wij werken voor onderwijsorganisatie, zorgorganisaties en overheidsorganisaties

We zijn oprecht nieuwsgierig naar wat u beweegt. Meer weten over de voordelen van duurzaam vastgoedonderhoud voor onderwijs, zorg en gemeentelijk vastgoed? Neem contact op voor een goed gesprek, lees meer over onze diensten of bekijk de referenties.

  • Het Summa College krijgt een nieuwe gevel
  • Brandveiligheid voor monumentaal politiebureau Haarlem-centrum
  • Vloerproblemen opgelost met Rendon naspansysteem
  • Maximaal oogsten bij verbouwing ‘techniekHuys Summa College
  • Nieuw Restaurant Zuyderland Ziekenhuis
  • Flinke renovatie basisschool in Den Haag
  • Summa College kiest 2x voor jarenlange samenwerking met Rendon
  • Schilderwerk zorginstelling GGzE Eindhoven
  • Zorginstelling in Rotterdam kiest R-Brace