We vinden het geweldig om nieuw talent nog enthousiaster te maken over ons vak. Kies voor een leerplek of stage bij Rendon.

Bol, bbl, vmbo, mbo, hbo, wo

Onze ervaring is dat het beste idee vaak uit onverwachte hoek komt. Daarom betrekken we stagiaires bij grote projecten en kleine klussen. Je denkt bijvoorbeeld mee over communicatie, tekeningen maken, calculatie en uitvoering zodat je de verantwoordelijkheid van een echt project ook voelt.

Een bol, bbl, vmbo, mbo, hbo of wo stage bij Rendon biedt je een kans om straks met een nóg beter gevulde rugzak het bedrijfsleven in te stappen.

Mbo-stagiair Koen bouwde mee aan zijn eigen school!

‘Wat mijn stage extra bijzonder maakte, is dat ik mocht meewerken aan de verbouwing van mijn eigen school.’

‘Ik werd gekoppeld aan uitvoerder Bert en aan projectleider Tim. Bert is een erkend leermeester. Hij liet me aan de slag gaan met timmerwerk en betrok me bij de afspraken met onderaannemers. Tijdens de dagen met Tim leerde ik vooral over de theorie.’

‘Doordat ik met Bert én met Tim mee kon lopen, heb ik enorm veel geleerd en zoveel meer gezien van mijn vak. Dat helpt om straks een betere keuze te maken.’ Lees het hele verhaal van Koen

Jouw carrière in de bouw

Door samen te werken met (technische) opleiders helpen wij jou bij je keuze voor een carrière in de bouw. Omdat we een grotere organisatie zijn, met meerdere afdelingen, bieden we ook stageplekken voor andere interessegebieden zoals communicatie, administratie & dienstverlening, techniek & ICT en verkopen & ondernemen.

Ook studenten van hbo en wo nodigen we uit om voor Rendon te kiezen. Want we zijn altijd op zoek naar verbetering en meer inzicht als het gaat om ketensamenwerking, energieneutraal renoveren, duurzaam werken en resultaatgericht samenwerken (RGS). En misschien heb je zelf een fantastisch idee?

Jelle volgde de Schildersvakopleiding en is nu in vaste dienst als schilder!

‘Tijdens mijn studie ben ik goed begeleid. Ik werkte altijd samen met een leermeester. En ook het komende jaar blijf ik samenwerken met een leermeester zodat ik elke dag kan bijleren. Want in de praktijk is het toch anders dan op school.’

‘Natuurlijk had ik ook voor een andere werkgever kunnen kiezen, maar bij Rendon voel ik me op mijn plek. Ik ga met plezier naar mijn werk, heb fijne collega’s en de werksfeer is goed. Alles wordt meteen geregeld, zoals mijn werkkleding en de begeleiding. En als ik weet wat ik hier heb, waarom zou ik dan naar een ander gaan?’

Erkend leerbedrijf

Rendon vakmensen

Ruim 20 jaar geleden startte de eerste opleiding voor stagebegeleiders en gecertificeerde leermeesters schilderwerk, timmerwerk, metselwerk en betonreparatiewerk. Vanaf dat moment bieden wij als Erkend Leerbedrijf jaarlijks werk-leertrajecten aan met een baangarantie na twee jaar.

Door jonge mensen aan te trekken, gaan we vergrijzing binnen onze organisatie tegen en in de praktijk pakt dat geweldig uit. Jong en ervaren vullen elkaar aan en nieuwe technieken versterken de bewezen ervaringen. Zonder twijfel is dat een win-winsituatie waar we continu in willen groeien.

Leroy koos voor Rendon tijdens zijn opleiding.
Hij is al jarenlang in vaste dienst als allround timmerman.

Toen ik bij Rendon kwam werken, was Leen mijn leermeester. Hij heeft mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Nu, bijna 15 jaar later, werken we nog steeds samen aan mooie opdrachten waar ik mijn vakmanschap kan laten zien.

Pak die kans

En, lijkt het je wat? Meer over je vak leren in de dagelijkse praktijk om nog beter te worden en jezelf te onderscheiden? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of neem contact op met hrm.

 1. Vul je gegevens in. Je mag een cv of motivatie meesturen.
 2. We nemen altijd contact met je op.
 3. Is er een klik? Dan zien we je graag voor je stage!
 4. Blijft de match en zie je zelf ook kansen? Dan kunnen we samen gaan voor een vaste baan.

Leerplek of Stage bij Rendon?

 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Upload je cv of motivatie
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.