WoonInvest kiest voor RGS resultaatgericht gevelonderhoud

schilderwerken, schilrenovatie, Woningbouw en VvE's

Ook WoonInvest kiest voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Deze woningcorporatie gunde ons de onderhoudswerkzaamheden aan de buitengevels van meerdere complexen in Voorburg.

Resultaatgericht samenwerken kent iedereen uit de teamsport. Samen met je team ga je voor het beste resultaat: de winst. RGS werd voor het eerst toegepast in het schildersvak, maar heeft meerwaarde voor alle bedrijfsonderdelen en voor alle betrokken partijen.

We merken dat onze klanten steeds vaker kiezen voor een RGS-aanpak. Dat komt mede door ons VGO-keur.

Ook WoonInvest kiest voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Deze woningcorporatie gunde ons de onderhoudswerkzaamheden aan de buitengevels van meerdere complexen in Voorburg.

Samen met de andere bouwpartners zijn wij zeven jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de gevels volgens vooraf opgestelde prestatie-eisen. Doel is om daarmee de cyclus voor onderhoud te verlengen en in 24 jaar een schilderbeurt te besparen.

Voordelen voor klant, huurder en bouwpartners

De voordelen van Resultaat Gericht Samenwerken gaan verder dan het verlengen van de cyclus voor onderhoud:

WoonInvest krijgt een optimale prijs/kwaliteitverhouding voor het gevelonderhoud. Prestaties zijn meetbaar, onderhoud wordt beheersbaar en kosten dalen (minder faalkosten en meerwerk). Het bedrijfsbureau krijgt een meer regisserende functie en er is minder administratief werk.

De huurders hebben minder overlast omdat de werkzaamheden slimmer uitgevoerd worden en maatwerk ontstaat. Dat draagt bij aan een optimale klanttevredenheid.

Wij kunnen onze kennis van gevelonderhoud en RGS optimaal inzetten. Dat geeft een impuls voor innovatief denken. Door de continuïteit van de opdracht voorkomen we pieken en dalen in de uitvoering. Daarnaast versterken we de band met bouwpartners en is er ruimte om van elkaar te leren.

Lees meer over RGS door Rendon.

Bouwkundige werkzaamheden en schilderwerk

We zorgen voor het totaalonderhoud van de gevel en ingang van de parkeergarage. Dat betekent bijvoorbeeld: herstel van metselwerk, voegwerk, beton en daken van bergingen. Houtrotreparatie en vervangen van kapotte hemelwaterafvoeren en dilataties. Reinigen van de gevels en betonnen luifels. Schilderwerk van houten delen, Trespa delen en betonnen delen.

John Reedijk, uitvoerder van Rendon: ‘Gevelonderhoud bestaat uit zoveel verschillende aspecten. Onze vakmensen kunnen hun hart ophalen bij dit project. Het brengt bijna al onze werkvelden samen: onderhoud, renovatie, betonherstel en schilderwerk. Extra leuk is het persoonlijke contact met de bewoners.’

Complex Voorburg

Het complex waar we starten bestaat uit 54 woningen. Het is gebouwd in 1983 en bestaat uit meerdere woonlagen.