Je verdiepen in je vak, kennismaken met een nieuw thema of juist je kennis verbreden. Iets nieuws leren is ontzettend leuk! Of je nu net begint met je carrière of al jaren in het vak zit. Groei en ontwikkeling stimuleren wij graag. Benieuwd hoe jij je loopbaan bij Rendon kunt vormgeven? Lees dan verder.

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en wat heb je nodig?

Persoonlijke groei en professionele ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Via onze ‘blijvend leren’-Academy vind je alle mogelijkheden om bij te blijven en jezelf te ontwikkelen. Dat kan op verschillende manieren:

  • Coaching tijdens je werk.
  • Workshops of trainingen.
  • Een opleiding of scholing.

Bepaal je eigen ontwikkelpad

Tijdens je periodieke beoordelingsgesprekken kijk je samen met je leidinggevende waar je nu staat. Jij geeft aan waar je naartoe wil groeien en overlegt wat je nodig hebt om je ambities te bereiken.

Er zijn verschillende opleidingspartners waarmee we samenwerken, dus er is altijd een passende studie of cursus. Ook bieden we e-learnings en interne trainingen, zodat je kunt groeien als specialist én als collega. En via onze app blijf je altijd op de hoogte van je eigen ontwikkelpad.

Projectleider Marcel koos voor een opleiding Projectmanagement bij één van onze opleidingspartners BOB:

Zij-instromers zijn van harte welkom!

We vinden het geweldig om nieuwe collega’s enthousiast te maken over ons vak. Als leerling, student, maar zeker ook als zij-instromer. Heb je (nòg) geen achtergrond in de bouw? Maar heb je er wel affiniteit mee? Dan kijken we graag samen met jou naar hoe je in deze sector kunt stromen. Soms is dit door learning on the job en soms door opleidingen of trainingen te volgen. En het belangrijkste: We geven je de tijd om te leren.

Nog geen ervaring in de bouw, maar benieuwd naar je mogelijkheden bij onze organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of doe een open sollicitatie!

Iedereen telt mee

Heb je om een bepaalde reden een grotere afstand tot de arbeidsmarkt? Ook dan denken wij graag met jou mee over de mogelijkheden om je bij Rendon te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld via BBL leerwerktrajecten. Tijdens deze trajecten word je begeleid door erkende leermeesters. Je krijgt een vaste buddy waarmee je de voortgang van je werkzaamheden bespreekt. Waar nodig, sturen we bij op vaardigheden of aanpassingen van je werkplek.

We zijn gecertificeerd voor de PSO Trede 3. Dit betekent dat we meer kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dan organisaties van dezelfde grootte. We voldoen ook aan de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding. Lees meer op www.pso-nederland.nl of neem contact met ons op.

Een werk-leertraject of stage?

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden jaarlijks diverse stages en werk-leertrajecten aan. Na je stageperiode of na je werk-leertraject krijg je vaak de kans om vast bij ons te komen werken.

Meer weten over een leerplek of stage bij Rendon? Bekijk dan deze pagina.