Hoe ervaarde je jouw eerste periode bij Rendon? Hoe maakte je de stap naar de rol van uitvoerder? En wat maakt het werken bij Rendon voor jou bijzonder? In verschillende verhalen geven collega’s antwoord op deze en op nog veel meer vragen.

Het schildersvak werd er bij Hein van den Berk met de paplepel ingegoten. Zijn vader had een eigen schildersbedrijf. Als tiener ging Hein vaak met hem mee naar projecten. Nu – vijftig jaar later – werkt Hein al bijna 30 jaar bij Rendon. “Ik ben nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.” Dit is zijn verhaal.

 

 

 

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? De dynamiek.” Shané Strydom groeide op in Zuid-Afrika, maar werkt nu al een aantal jaar met erg veel plezier als business controller bij Rendon. Dit is haar verhaal.

 

 

Trijntje Spruijt en Nina van Leeuwen zijn verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en de calculatie van de onderhoudsopdrachten en projecten bij Rendon in Eindhoven. In dit verhaal vertellen ze over hun werk bij Rendon. Trijntje: “Ik voelde me hier direct thuis.” Lees hier hun verhaal.

 

 

Als zzp’er maakte Dennis Beck in 2019 kennis met Rendon in Voorburg. Hij merkte al snel dat hij een klik had met de organisatie. Na zes maanden kreeg hij een vast contract aangeboden. Een paar jaar later maakte hij de stap naar de rol van uitvoerder. “Bij Rendon wordt er niet in hokjes gedacht, maar geluisterd naar wat jij leuk vindt om te doen en waar jij goed in bent.” Lees hier zijn verhaal.

 

 

Kennismaken? Vul je gegevens in!

  • Hoe heb je ons gevonden?
  • Upload je cv of motivatie
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.