Hoe ervaarde je jouw eerste periode bij Rendon? Hoe maakte je de stap naar de rol van uitvoerder? En wat maakt het werken bij Rendon voor jou bijzonder? In verschillende verhalen geven collega’s antwoord op deze en op nog veel meer vragen.

Ruim 7 jaar geleden begon Kelvin als loodgieter bij Rendon in Voorburg. Eerst op uitzendbasis. Maar na ongeveer twee jaar vroeg zijn leidinggevende of hij bij Rendon in vaste dienst wilde komen. Kelvin twijfelde niet lang over het antwoord op de vraag. Bij Rendon had hij het naar zijn zin. En dat is nog steeds zo. Lees hier zijn verhaal.

Terwijl je het bonzen van regendruppels op het dak van de keet hoort en het geroezemoes van collega’s die pauzeren, deelt onze betonwerker Nick Wit zijn verhaal. Hij vertelt over zijn passie voor betonrenovatie en over zijn eerste jaar bij Rendon. Klik hier om het verhaal te bekijken.

De tijd vliegt! Elf jaar geleden begon Wesley Heezen als uitvoerder bij Rendon. De eerste zes jaar bij Rendon Arkel, daarna in Voorburg. Wat maakt het werken bij Rendon voor hem zo leuk? Dit is zijn verhaal.

15 jaar geleden begon Hans zijn carrière bij Rendon als houtrotreparateur. Langzaam groeide naar de rol van uitvoerder. De komende weken stuurt hij onze betonwerkers en timmermannen nog aan. Want eind van het jaar gaat hij met pensioen. “Het is geweldig om te horen dat ze blij waren met mijn leiding en ons werk.” Lees hier zijn verhaal. 

“We werken hard, maar er is ook altijd tijd voor een grapje of: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.” Met een emmer voegmiddel en gereedschap in zijn hand klom Eldred Peets deze ochtend al vroeg de steigers op. Samen met zijn team voegt hij de buitenmuren van een appartementencomplex aan de Broekslootkade in Voorburg. Lees hier zijn verhaal

Charlene Soumahu startte in 2018 bij Rendon. Eigenlijk als calculator-werkvoorbereider. Maar bij Rendon kreeg ze de kans om uit te zoeken waar haar passie écht lag. “Ik merkte al gauw dat ik veel energie kreeg wanneer ik contact met de bewoners had.” Dit is haar verhaal.

Het schildersvak werd er bij Hein van den Berk met de paplepel ingegoten. Zijn vader had een eigen schildersbedrijf. Als tiener ging Hein vaak met hem mee naar projecten. Nu – vijftig jaar later – werkt Hein al bijna 30 jaar bij Rendon. “Ik ben nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.” Dit is zijn verhaal.

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? De dynamiek.” Shané Strydom groeide op in Zuid-Afrika, maar werkt nu al een aantal jaar met erg veel plezier als business controller bij Rendon. Dit is haar verhaal.

 

Trijntje van de Ven is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van onderhoudsopdrachten en projecten bij Rendon in Eindhoven. In dit verhaal vertelt ze over hoe ze het werk bij Rendon ervaart. “Ik voelde me hier direct thuis.” Lees hier haar verhaal.

Als zzp’er maakte Dennis Beck in 2019 kennis met Rendon in Voorburg. Hij merkte al snel dat hij een klik had met de organisatie. Na zes maanden kreeg hij een vast contract aangeboden als stukadoor/tegelzetter. Een paar jaar later maakte hij de stap naar de rol van uitvoerder. “Bij Rendon wordt er niet in hokjes gedacht, maar geluisterd naar wat jij leuk vindt om te doen en waar jij goed in bent.” Lees hier zijn verhaal.

Kennismaken? Vul je gegevens in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.