Bij ons vind je ze nog: ambachtelijke schilders. De vakidioten met zoveel liefde voor hun werk, dat ze bijna overlopen van kennis en kunde.

Kies voor schildertechniek met passie én vakmanschap.

Resultaatgericht schilderwerk

Techniek en ambacht: dat typeert onze schilders. Onze kennis over de juiste combinatie van verf, ondergrond en gereedschap is doorslaggevend voor duurzaam én betaalbaar schilderwerk.

Buiten, binnen of een specialistische schildertechniek? Wij zorgen voor langdurig mooi schilderwerk tegen lagere kosten. Een conditiemeting (NEN 2767) maakt wensen meetbaar. Dat is het uitgangspunt. En als het gaat om kwaliteit; dan doen we er graag een schepje bovenop.

Wij helpen een meerjarenonderhoudsplan op te stellen, zorgen voor een concreet plan van aanpak, werken samen met partners en voelen ons verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering. Zo nemen we de zorg voor de conditie van het vastgoed over. Daar mag je ons op afrekenen. Lees meer over Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

In 1x goed

Schilderwerk is zoveel meer dan een glanzende laag verf. Onze vakmensen zijn getraind in het professioneel repareren van houtrot, hebben kennis van de juiste grond- en hechtlagen en draaien hun hand niet om voor bijkomende werkzaamheden zoals glaszetten en behangen.

We kiezen voor duurzaam: op het gebied van kwaliteit, materiaal en levensduur. Daarnaast borgen we het voortbestaan van ambachtelijke kennis en kunde door leermeesterschap en is er volop ruimte voor innovatie en vernieuwing dankzij een uitgebreid opleidingsprogramma.

”Wij schilderen graag met goede verf, zo komt ons werk nog beter tot zijn recht. Ons vakmanschap zit in de mooie, egale manier waarop we de verf strijken, je ziet geen aanzetten of koppen.”

Schilderwerk gaat vaak hand in hand met gevelrenovatie en dagelijks onderhoud. Denk aan gelijktijdig isoleren, plaatsen van dubbele beglazing en de toepassing van prefab gevelelementen. Ook betonrenovatie is een discipline die goed samengaat met schilderwerk. Ideaal, want wij hebben al die disciplines in huis.

Vloercoatings en slijtlagen

De mooie, strakke vloer in parkeergarages, balkons en galerijen draagt bij aan een veilig gevoel. Bovendien zijn deze vloeren sterk, stroef, duurzaam en goed te reinigen.

Slijtlagen in de industrie kennen weer andere gebruikseisen. Deze vloeren moeten onderhoudsvrij en soms elektrisch geleidend (EX-omgeving), geluiddempend of bestand tegen chemicaliën zijn.

Terwijl opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs en openbare gebouwen juist kiezen voor een combinatie van gebruikseisen (intensieve belasting, hygiëne, isolatie) en decoratieve mogelijkheden in kleuren en materialen. Met veel plezier helpen we bij de keuze voor een vloercoating die voldoet aan unieke eisen: functioneel, innovatief en esthetisch.

“Sterk, stroef en strak waren de woorden die de opdrachtgever koos als uitgangspunt voor de renovatie van de parkeergarage Hoog Catherijne P4 in Utrecht. Samen met onze collega’s van betonrenovatie en dagelijks onderhoud, renoveerden we ook de trappenhuizen en realiseerden we een nieuwe portiersloge.” Bert Zwiers, klantmanager

  • Jong schilderteam aan het werk bij 112 woningen in Nistelrode
  • Summa College kiest 2x voor jarenlange samenwerking met Rendon
  • Schilderwerk puien en overheaddeuren Koffieweg Amsterdam
  • Appartementen Victorieplein in hartje Amsterdam weer 100% veilig