Kijk, dat is fijn. Een partner die alle disciplines voor gevelrenovatie in huis heeft. Die weet dat het niet logisch is dat een huurder of medewerker het hele traject in zijn hoofd heeft.

Daarom nemen we zorgen weg en sturen op vertrouwen.

Gevelrenovatie voor gebouwen

Een groot deel van onze toekomstige gebouw- en woningvoorraad staat er al. Dat maakt investeren in gevelonderhoud en schilrenovatie extra aantrekkelijk. Plus: Gevelrenovatie geeft een enorme besparing op energiekosten, puur vanwege de omvang van de gevel.

We pakken gevelrenovatie planmatig aan. Als vaste partner nemen we graag werk uit handen. Van een analyse van de conditie van het complex tot communicatie met huurders, gebruikers en een sluitende begroting. Zo weet je waar je aan toe bent en heb je de zekerheid dat er niets over het hoofd wordt gezien. Maatwerk dus, voor elk project.

En de koppeling tussen gevelrenovatie en duurzaam renoveren spreekt voor zich. Daarom nemen we duurzame alternatieven direct in ons advies mee.

Gevelrenovatie voor woningen

We bekijken de buitengevel als één geheel. Afhankelijk van je wensen, kun je kiezen voor een duurzame nieuwe schil met stenen, kozijnen, isolatie en dak. Of zelfs de stap naar een NOM (Nul Op de Meter) woning. Omdat alle gevelelementen perfect op elkaar aansluiten is er geen warmte- of koude verlies.

Dankzij een doordachte aanpak is de overlast zo minimaal als mogelijk. Sterker nog: ook de bewoner staat aan het roer en kan gewoon in zijn huis blijven gedurende de uitvoering. Een uitvoering die bovendien korter is doordat werkzaamheden slim zijn gepland.

Schilrenovatie en gevelonderhoud wordt steeds vaker planmatig aangepakt. Denk aan de combinatie met houtrotreparatie, schilderwerk, herstel van voegwerk, betonreparatie, een nieuwe galerijvloer en onderhoud van liften.

Resultaatgerichte gevelrenovatie

Voor de traditionele aanpak geldt dat de stappen van initiatieffase tot beheerfase als losse onderdelen op elkaar gestapeld worden. Dat zorgt voor een moeizame voortgang van het proces met het risico op doublures, hoge beheerskosten, ruis, vertraging en faalkosten.

Daarom kiest Rendon voor resultaatgericht samenwerken (RGS). Een belangrijk onderdeel van RGS is de nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, Rendon en de andere partners. Samen zijn we verantwoordelijk voor de beste aanpak. En dat betekent lagere kosten, hogere kwaliteit, meer zekerheid, korte communicatielijnen en vernieuwende ideeën.

  • Het Summa College krijgt een nieuwe gevel
  • Grote gevelrenovatie in Delft
  • Schilderwerk en gevelonderhoud voor Mooiland (RGS)
  • Forse verbouwing van oudste café van Rotterdam
  • Balkonrenovatie van 98 appartementen aan zee
  • Gevelrenovatie Rijksmonument Duinwyck in Den Haag
  • Transformatie en gevelrenovatie Beijerlandselaan Rotterdam
  • Gevelrenovatie en restauratie NH Hotel Amsterdam