We zijn oprecht nieuwsgierig. Naar wat onze klanten beweegt en van welke onderhoudsoplossingen hun ogen groter worden. We voelen ons verantwoordelijk en willen continu verbeteren.

Samen denken we na over de beste aanpak.

Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoud van Rendon is flexibel. We hebben oog voor de wensen van gebruikers en bewoners. Van duurzaam advies tot uitvoering tot op het kleinste detail. Benieuwd naar onze kijk op renderend dagelijks onderhoud?

Lees meer

Verduurzamen

Met veel plezier werken we aan duurzaam renoveren. Als innovator, ontwikkelaar én uitvoerder. En dat doen we samen. Met opdrachtgevers, bewoners en partners. Want dan wordt duurzaam renoveren een succes!

Lees meer

Gevelrenovatie

Kijk, dat is fijn. Een partner die alle disciplines voor gevelrenovatie in huis heeft. Die weet dat het niet logisch is dat een huurder of medewerker het hele traject in zijn hoofd heeft. Daarom nemen we zorgen weg en sturen op vertrouwen.

Lees meer

Herbestemming & Brandveiligheid

Inspelen op veranderende wensen, een upgrade naar duurzaam materiaalgebruik, veiligheid, eenheid en een duidelijke routing. Bij herbestemming zijn de wensen van gebruikers én brandveiligheid uitgangspunt. Zo verhogen we werkcomfort en werkplezier.

Lees meer

Betonrenovatie

Beton is een fantastisch sterk en duurzaam materiaal. Toch kan het door verschillende oorzaken draagkracht verliezen. Betonrenovatie draait bij Rendon om veilig behoud van uw gebouwde omgeving. Rendon onderzoekt, adviseert, onderhoudt en renoveert betonnen vloeren en betonconstructies. Vertrouw op meer dan honderd jaar kennis over betontechniek, verankerd in de hoogste certificering.

Lees meer

Schilderwerk

Technische middelen en ambachtelijke methoden smelten samen in onze schildertechniek. Een specialisme waar we enorm trots op zijn. Rendon draagt de zorg voor de conditie van uw gevels. We werken prestatiegericht aan een betere conditie van het schilderwerk en lagere onderhoudskosten. Prachtig om te zien hoe onze schildertechniek het integraal totaalonderhoud van vastgoed versterkt.

Lees meer

Onderzoek & Advies

Onze opdrachtgevers begrijpen dat je met toekomstgericht onderhoud winst kunt behalen. Daarom werken we veel effectiever, mede dankzij hoogopgeleide specialisten en een intern onderzoeksbureau met laboratorium waar innovatieve technieken tot bloei komen. Rendon Advies is onafhankelijk, objectief en betrouwbaar. Want soms zijn harde cijfers gewoon erg fijn.

Lees meer