We zijn oprecht nieuwsgierig naar wat u beweegt en van welke onderhoudsoplossingen uw ogen groter worden. Graag delen we vanaf de start onze kennis en ervaring over het totaalonderhoud van woningen en gebouwen. We zijn verantwoordelijk en geven ruimte aan verbetering. Zo denken we samen na over de beste aanpak. Want renderend onderhoud geeft keuzevrijheid.

Vastgoedonderhoud

Wat heeft u nodig om te voldoen aan de verwachting van uw klanten? Graag verrassen we u met onze positief kritische kijk op vastgoedonderhoud. We speuren net iets langer naar de vraag achter de vraag om er zeker van te zijn dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Want net als u, profiteren wij ook van een soepel proces.

Lees meer

Duurzaam renoveren

Duurzaam onderhoud zit in ons DNA. Renovatie bespaart veel materialen en kosten, voorkomt bouw- en sloopafval. Tegelijk geeft renovatie alle ruimte om woningen en gebouwen energiezuiniger en gezonder te maken. Onze renovatieconcepten geven inzicht en helpen u bij de keuze voor renovatie of sloop-nieuwbouw. Zo werken we samen aan de gebouwde omgeving van morgen.

Lees meer

Schilrenovatie

Sneller, efficiënter en goedkoper. Door gebruik van prefab schilconcepten zoals NOM-ready verlengt Rendon de levensduur van de bestaande woningvoorraad. We betrekken bewoners vanaf dag 1, focussen op energiebesparing en comfort, begrijpen wat ‘het oog’ wil en werken integraal samen met alle betrokken partners.

Lees meer

Interieurverbouwingen

Wensen van gebruikers vertalen naar duurzame interieuroplossingen, daar worden onze vakmensen vrolijk van. Vanuit de techniek meedenken over de beste keuzes voor interne verbouwing, renovatie of uitbreiding van uw vastgoed, is onze kracht. We sturen op goede afspraken over de doorgang van uw primaire bedrijfsprocessen waarbij comfort en (brand)veiligheid uiteraard hoog in het vaandel staan.

Lees meer

Betonrenovatie en betononderhoud

Beton is een fantastisch sterk en duurzaam materiaal. Toch kan het door verschillende oorzaken draagkracht verliezen. Betonrenovatie draait bij Rendon om veilig behoud van uw gebouwde omgeving. Rendon onderzoekt, adviseert, onderhoudt en renoveert betonnen vloeren en betonconstructies. Vertrouw op meer dan honderd jaar kennis over betontechniek, verankerd in de hoogste certificering.

Lees meer

Schildertechniek

Technische middelen en ambachtelijke methoden smelten samen in onze schildertechniek. Een specialisme waar we enorm trots op zijn. Rendon draagt de zorg voor de conditie van uw gevels. We werken prestatiegericht aan een betere conditie van het schilderwerk en lagere onderhoudskosten. Prachtig om te zien hoe onze schildertechniek het integraal totaalonderhoud van vastgoed versterkt.

Lees meer

Onderzoek en advies

Onze opdrachtgevers begrijpen dat je met toekomstgericht onderhoud winst kunt behalen. Daarom werken we veel effectiever, mede dankzij hoogopgeleide specialisten en een intern onderzoeksbureau met laboratorium waar innovatieve technieken tot bloei komen. Rendon Advies is onafhankelijk, objectief en betrouwbaar. Want soms zijn harde cijfers gewoon erg fijn.

Lees meer