Veranderende wensen, een duurzame upgrade, eenheid en een duidelijke routing. Bij herbestemming van vastgoed zijn de wensen van gebruikers én brandveiligheid uitgangspunt.

Zo verhogen we veiligheid, werkcomfort en werkplezier.

Herbestemming voor gebouwen & woningen

Van twee ruimtes naar één, brandwerende voorzieningen, vernieuwen van het sanitair, een sprankelende entree, knusse werkplekken. Iets nieuws maakt mensen blij. Daarom gaat het verfraaien van een interieur bij ons om vakmanschap, zichtbaar resultaat en oog voor detail.

Eén aanspreekpunt, geen zorgen. Een goed plan zorgt voor een soepele uitvoering. Graag geven we advies over de investering op korte en lange termijn. We ondervangen mogelijke risico’s. En goede communicatie staat centraal.

Transformatie en revitalisatie

Wij houden van vastgoed. Daarom zien we volop mogelijkheden om ingeslapen panden nieuw leven in te blazen. Graag werken we aan transformatie en revitalisatie. Naast de bouw van een nieuw interieur, regelen we de benodigde vergunningen, denken na over slim subsidiegebruik en betrekken de juiste partijen zodat ook de omgeving weer tot bloei komt.

Brandveiligheid

Het is fijn dat we alle specialismen in huis hebben. Van bouwkundigen en brandspecialisten tot loodgieters en elektriciens. Zodat we razendsnel in actie kunnen komen als het gaat om lekkage, inbraakschade, brand- en waterschade. Maar ook voor cleanrooms en operatiekamers is een korte doorlooptijd (en stofvrij werken) van groot belang.

En word je niet wijzer van alle verschillende brandwerende voorzieningen, wetten en regels? Gebruik de kennis van onze specialisten. We controleren het gebouw op mogelijke brandrisico’s en geven gericht advies over een optimale brandveiligheid. Denk aan brandwerende wanden, brandwerende doorvoeringen en de juiste werking van brandwerende voorzieningen.

  • Herstel na hevige woningbrand
  • Forse verbouwing van oudste café van Rotterdam
  • Prachtige kantooromgeving brengt teams MDLZ samen
  • Droomwonen in Uithoorn
  • Bellavista: van grijze kolos naar frisse woontoren
  • Van gedateerde naar frisse, moderne uitstraling
  • Flinke kantoorverbouwing voor VADO
  • Brandveiligheid voor monumentaal politiebureau Haarlem-centrum
  • Oude basisschool komt tot leven als fysiopraktijk