Jong schilderteam aan het werk bij 112 woningen in Nistelrode

schilderwerken, schilrenovatie, vastgoedonderhoud, Woningbouw en VvE's

In Nistelrode (Noord-Brabant) werkt ons team van jonge schilders uit Eindhoven samen aan resultaatgericht schilder- en gevelonderhoud van maar liefst 112 woningen.

Resultaatgericht samenwerken

Dit project is onderdeel van een groot contract voor Stichting Mooiland in Grave. Met twee andere partners verzorgen wij het schilderwerk voor zo’n 24.000 woningen.

We werken resultaatgericht samen en denken vooraf mee over de slimste onderhoudsaanpak. Zo bereiken we meerwaarde voor Mooiland én de bewoners op het gebied van klanttevredenheid, kwaliteit, snelheid, besparen van kosten en beheer van vastgoed.

Ons werk

Het zijn flink wat werkzaamheden die aan de buiten- en binnenzijde van de woningen worden gedaan. We vervangen ramen, deuren, voegwerk en lood. We herstellen houtschades en vervangen enkel glas door HR++ isolatieglas. We brengen dakbedekking aan en verzorgen het buiten- en binnenschilderwerk van de nieuwe delen.

Kwaliteit & klanttevredenheid

We zijn trots op de kwaliteit van ons schilderwerk. Voor buitenschilderwerk gelden de normen volgens de strikte VGO-methodiek.

We zijn gewend om te werken met KPI’s en meten de klanttevredenheid. Bij Mooiland gebruiken we hiervoor ons programma EdControls. Dankzij een tablet gaat het invullen volledig mobiel en digitaal. De resultaten zijn ontzettend leuk (een 9,8 van 34 huishoudens Mooiland is een enorm compliment) en leerzaam (kritiekpunten van individuele bewoners kunnen we samen goed en snel oplossen).

Werkplezier

Op dit project voor Mooiland werken vijf jonge schilders van de vestiging Eindhoven samen. We zijn supertrots op deze leuke club mannen die hard werken en in zijn voor een grapje op zijn tijd. Hun motivatie en werkplezier heeft ook weer een positief effect op de bewoners. Want een gezellig praatje zorgt voor wederzijds begrip.

Erkend leerbedrijf met baangarantie

Bij lerend ondernemen hoort het delen van kennis. We vinden het geweldig om studenten ook zo enthousiast te maken over ons vak. Ruim 20 jaar geleden startten de eerste stagebegeleiders en gecertificeerde leermeesters voor schilderen, timmeren, metselen en betonreparatie. Vanaf dat moment bieden wij als Erkend Leerbedrijf jaarlijks werk-leertrajecten aan met een baangarantie na twee jaar.

Op deze manier koppelen wij jong talent aan onze organisatie. Talent dat vervolgens weer kan doorgroeien binnen de organisatie. Want goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Dat verklaart waarschijnlijk waarom onze medewerkers gemiddeld 20 jaar in dienst zijn. Meer weten? Lees het verhaal van Koen en Jelle.