Ons doel is dat u de initiële investeringskosten én de exploitatiekosten beheerst, met een tevreden huurder als kers op de taart.

Het is juist die combinatie waarmee we al vele commerciële opdrachtgevers verrast hebben.

Plannen, uitvoeren, controleren, bijsturen

Een duurzame transformatie, groot onderhoud of dagelijks onderhoud bereiden we tot in de puntjes voor. We begrijpen dat de dagelijkse werkprocessen altijd voorrang hebben. Daarom besteden we al in de voorbereiding extra aandacht aan een lean planning, toegankelijkheid, minder overlast en veiligheid.

Door onze medewerkers aan het roer te zetten, heeft u één duidelijk aanspreekpunt. Dat zorgt voor een vlot verloop van de uitvoering. We houden een scherp oog op de kosten en controleren ons werk regelmatig, via ons kwaliteitsmanagementsysteem en via tevredenheidsonderzoeken. Want de kracht van Rendon ligt juist in de combinatie van vakkennis en aandacht voor mensen.

European Patent Office in Rijswijk vroeg via een aanbesteding om duurzaam onderhoud, een hogere service aan de gebouwgebruikers en minimale overlast tijdens kantooruren. Rendon won dit onderhoudscontract 2.0 met vlag en wimpel. Via een prestatiecontract nemen we verantwoording voor ons werk én voor de medewerkers van EPO. Lees meer

Duurzaam renoveren

De uitdaging waar u nu voor staat, is voor ons niet nieuw. Daarom zijn we enthousiast om vanaf het eerste uur onze kennis te delen en open en transparant samen te werken. We sturen op minder overlast, een strakke planning en afspraak is afspraak.

Ons innovatieteam en adviesafdeling zorgen voor kruisbestuiving. We volgen wet- en regelgeving op de voet en denken mee over de best passende technische en bouwkundige oplossingen die de exploitatiekosten verlagen. Het resultaat? Slimme onderhoudsoplossingen die energie geven!

De primaire processen in de stof- en kiemvrije ruimte op de High Tech Campus in Eindhoven moesten zo snel mogelijk weer doorgang hebben. Rendon heeft ervaring met de (ver)bouw van cleanrooms. Door een strakke planning, goed advies over materiaalkeuze en de combinatie van werkzaamheden, realiseerden we het project ruim binnen de gestelde planning. 

Wij werken voor vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders

We zijn oprecht nieuwsgierig naar wat onze klanten beweegt en van welke onderhoudsoplossingen hun ogen groter worden. Neem contact op voor een goed gesprek, lees meer over onze diensten of ontdek onze referenties.

 • Forse verbouwing van oudste café van Rotterdam
 • Nieuwbouw datacentrale voor KPN
 • Renovatie parkeergarage Bijenkorf Amsterdam
 • Groen, groener, groenst: KPN centralegebouw
 • Interieurverbouwing DELA Vastgoed
 • Interieurverbouwing van TOPdesk Delft
 • Prachtige kantooromgeving brengt teams MDLZ samen
 • Flinke kantoorverbouwing voor VADO
 • Woonpartners kiest voor circulair en duurzaam hoofdkantoor
 • EPO zet medewerker op één met hoogwaardig onderhoud gebouwen
 • Gevelrenovatie en restauratie NH Hotel Amsterdam
 • Renovatie winkelcentrum de Boterhoek