Dagelijks onderhoud van Rendon is flexibel. We hebben oog voor de wensen van gebruikers en bewoners. Van duurzaam advies tot uitvoering tot op het kleinste detail.

Benieuwd naar onze kijk op renderend vastgoedonderhoud?

Dagelijks onderhoud voor gebouwen

We denken in oplossingen. Want dagelijks onderhoud betekent dat we ontzorgen op prijs, kwaliteit, communicatie. Vanuit onze visie op duurzaam meerjarenonderhoud bewijzen onze specialisten hun meerwaarde. Elke dag.

De kracht ligt in de combinatie van vakkennis en aandacht voor mensen. We begrijpen dat de dagelijkse werkprocessen altijd voorrang hebben. Samen kiezen we voor slimme onderhoudsoplossingen die gebouwen fris, comfortabel, veilig en gezond te houden. En dat betekent: één aanspreekpunt en snelle hulp.

Lees meer over onze specialismen: schilderwerk en betonrenovatie

Dagelijks onderhoud voor woningen

We streven naar het verhogen van klanttevredenheid en het voorkomen van verspillingen. Een lekkende kraan, losse tegel, deur die klemt, schade aan een trap of verstopte afvoer? Neem contact op en onze vakmensen staan klaar.

De renovatie van een badkamer, keuken en toilet is heftig. Het gaat om verbouwingen die zeer direct invloed hebben op de persoonlijke leefruimte van mensen. Daarom is maatwerk de standaard. Er is dagelijks persoonlijk contact en alle werkzaamheden zijn tot op detail te volgen via de bewonersapp.


‘Werken in ‘series van 1’ zorgt voor een hogere klantwaardering. Zo houden we controle over het proces, leren direct van elk deelproject, standaardiseren waar mogelijk, verlagen faalkosten en verkorten de doorlooptijd tot wel 50%.’ Gerard Dame, projectleider Rendon

Renderend dagelijks onderhoud

Natuurlijk registreren we alle werkzaamheden nauwkeurig. Daarnaast signaleren we trends en geven gericht advies. Bijvoorbeeld over planmatig onderhoud, het opschalen van onderhoud, kansen om vastgoed te verduurzamen en over het meerjaren onderhoudsplan.

Om verrassingen tijdens de uitvoering te voorkomen, brengen we alle mogelijke risico’s tot en met de oplevering in kaart, benoemen direct de voorzorgsmaatregelen en maken duidelijke afspraken. Want door vooruit te denken kun je flink besparen op de kosten.

Lees meer over onze specialismen duurzaam renoveren en gevelrenovatie

  • 228 dakkapellen vervangen in Spijkenisse
  • Schilderwerk en gevelonderhoud voor Mooiland (RGS)
  • Renovatie parkeergarage Bijenkorf Amsterdam
  • Hergebruik bij woningrenovatie in Leidschenveen
  • Summa College kiest 2x voor jarenlange samenwerking met Rendon
  • Jong schilderteam aan het werk bij 112 woningen in Nistelrode
  • WoonInvest kiest voor RGS resultaatgericht gevelonderhoud
  • Energietransitie woningen Rotterdam
  • EPO zet medewerker op één met hoogwaardig onderhoud gebouwen
  • Energetisch renoveren 1.700 woningen voor Woonpartners Helmond