Renovatie winkelcentrum de Boterhoek

Kantoor en commercieel, vastgoedonderhoud

Onze vakmannen blazen nieuwe leven in het winkelcentrum Boterhoek in Best. Vastgoedbeheerder MVGM vroeg Rendon om het gedateerde winkelcentrum te renoveren. Het winkelcentrum kreeg nieuwe entrees en een vergrote lichtstraat voor een natuurlijke lichtinval.

Communicatie

Huub Steenbakkers, eigenaar van de Huub Mannenmode: “Ik ben erg te spreken over het verloop van de grote renovatie. Rendon communiceerde steeds duidelijk over de planning. Ook waren de collega’s erg beleefd. Op mijn vragen kreeg ik altijd een goed antwoord.”

PROJECT IN BEELD

Opdrachtgever, gebruiker én bezoeker

Onze voorman: “Naast een tevreden opdrachtgever, denken we actief na over de wensen van bezoekers van winkelcentrum Boterhoek. Alles moest goed verlopen omdat het winkelcentrum gewoon open bleef. Veiligheid is dan het belangrijkste aandachtspunt. We werken boven het winkelend publiek, dus er mag absoluut niets naar beneden vallen.”

“Tegelijkertijd willen we de winkeliers tevreden houden en de overlast minimaliseren. Daarom liep ik elke dag even langs om te vragen of alles goed ging. Kleine moeite met een erg positief effect. In week 37 regende het bijvoorbeeld ontzettend veel. Omdat de lichtstraat open was, kwam het regenwater binnen. Ik heb direct een waterafzuiger geregeld om het water weg te zuigen. Zo was het probleem opgelost voordat iemand er last van kreeg.”

Luisteren naar wensen en verbeteringen

Boterhoek in Best (3)

“Toen ik op een avond de winkel wilde sluiten, ontdekte ik een kleine lekkage in mijn etalage. De lekkage zat aan de kant van de vernieuwde lichtstraat. De vaklieden waren niet meer aanwezig. Ik belde Rendon en ze losten de lekkage dezelfde avond nog op”, vertelt Huub met een tevreden lach.

“Met het vervangen van de entree stond er een grote steiger voor een gedeelte van mijn winkel. Dat is natuurlijk niet fijn. Je bent minder zichtbaar voor voorbijgangers en klanten. Rendon dacht samen met mij na over de bereikbaarheid en zichtbaarheid van mijn winkel tijdens de werkzaamheden. Heel open en eerlijk, zodat ik precies wist waar ik aan toe was. Als ik verbeteringen had, werd er steeds direct actie ondernomen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Het winkelcentrum is mooi geworden!”