R-Brace versterkt de bestaande wapening alleen waar nodig

Er zijn meerdere oplossingen om de constructieve veiligheid van uitkragende galerijvloeren en balkons te herstellen. Bijna al deze oplossingen zijn gebaseerd op het volledig overnemen van het draagvermogen van de hele galerij- of balkonplaat. De bestaande (en stabiele) wapening wordt niet meegerekend.

De R-Brace van Rendon versterkt de bestaande wapening alleen waar nodig. Zo brengen we de veiligheid terug op het niveau dat het Bouwbesluit eist en bespaar je tot 50% op de renovatiekosten voor uitkragende galerijvloeren en balkons.

Zo snel mogelijk naar een veilige situatie?

De R-Brace is een actief systeem. Zodra de vloer wordt belast, gaat het meteen meewerken met de bestaande wapening om zeker te stellen dat de vloer nooit bezwijkt. Dat is een groot voordeel ten opzichte van systemen die pas actief worden als eerst de bestaande wapening bezwijkt.

Een slimme oplossing en veruit de goedkoopste

  • 100% veilig
  • 50% goedkoper
  • 100% tevreden

Bij veel projecten is al bewezen dat de R-Brace van Rendon fors goedkoper is dan andere oplossingen. Adviesbureaus hebben zich achter deze methode geschaard vanwege de intelligente aanpak die Rendon daarbij hanteert.

Benieuwd naar de slimme oplossing voor het versterken van uitkragende galerijvloeren en balkons? Bekijk de R-Brace brochure.