8 woonlagen 80 appartementen 3 keer Rendon

betonrenovatie en -onderhoud, Onderzoek en advies, schilderwerken, schilrenovatie, vastgoedonderhoud, Woningbouw en VvE's

Maar liefst drie Rendon teams werken aan het appartementencomplex aan de Treublaan in Den Haag.

De Treublaan in Den Haag ligt aan het Savornin Lohmanplein. Het is een levendige buurt waar tegelijkertijd de nieuwbouw van een supermarkt en (deels) winkelcentrum plaatsvindt. Er zijn daarom meerdere bouwkundige bedrijven bezig op een relatief klein werkgebied waar bezoekers en bewoners intensief gebruik van maken.

Een uitdagende opdracht die is opgepakt door drie Rendon teams: Rendon Advies, Rendon vestiging Arkel en Rendon vestiging Voorburg. Met inbreng van ieders specifieke kennis en kunde komen we tot de best passende oplossing voor onze opdrachtgever.

Het appartementencomplex is aan het eind van de jaren zestig / begin jaren zeventig gebouwd en bestaat uit acht woonlagen met tachtig appartementen. Onder de appartementen bevinden zich nog twee bouwlagen met winkels en een parkeerdek.

Drie Rendon teams

Het was bekend dat er betonschade was, maar deze was niet compleet in beeld gebracht. Daarom voerde Rendon Advies een technisch onderzoek uit met een onderhoudsadvies.

Op basis van deze informatie is door de opdrachtgever een bestek geschreven en kwam Rendon Onderhoudsgroep als beste partij uit de aanbesteding naar voren.

Samen met de opdrachtgever is vanuit onze vestiging in Arkel de scope van de werkzaamheden bepaald. Na een tweede aanbesteding won onze vestiging als hoofdaannemer de formele opdracht voor dit mooie en omvangrijke project.

De werkzaamheden

We werken zowel aan de balkon- als aan de galerijzijde aan:

  • Montage en demontage bereikbaarheidsvoorzieningen
  • Demontage gevelbekleding
  • Uitvoeren betonreparatie
  • Herstellen aanwezige cementgebonden dekvloeren
  • Nieuwe kunststof vloeren
  • Vernieuwen betonconservering
  • Vernieuwen voegafdichtingen
  • Schilderwerk kozijnen

Tussentijdse inspecties

Naast de uitvoerende werkzaamheden is ook het belang van de benodigde tussentijdse inspecties en vastlegging van zaken zoals aanwezige betonreparaties erg groot. De bestaande geveldelen zijn namelijk bekleed met een aluminium afdekking waardoor de ondergrond nog niet zichtbaar is.