Betonrenovatie Parkeergarage Gorinchem

betonrenovatie en -onderhoud, Woningbouw en VvE's

Aan de rand van de historische stadswallen van Gorinchem liggen luxe Stads- en Poortwoningen. Deze bewoners genieten van een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder de woningen.

Lekkage beton

Tijdens de bouw in 2002 ontstonden haarscheurtjes in de betonnen plafonds van de parkeergarage. In de loop van de jaren zijn deze scheuren groter geworden waardoor lekkage is ontstaan. Samen met de Vereniging van Eigenaren (VvE) Poorterstaete kozen we voor een injectiemethode waarbij onder lagedruk een 2 componenten (polyurethaan)hars in de scheuren word aangebracht.

PROJECT IN BEELD

Lagedruk injectiemethode

Onze betonspecialist injecteert de scheuren in het beton met een lagedruk injectiemethode. Met een precisie-injectienaald worden de onder 45º op de scheur geboorde gaten met een handinjectiepomp onder lagedruk geïnjecteerd. Via deze methode garanderen wij een hoge vullingsgraad van de scheuren.

Nette afwerking

Na voldoende uitharding controleren we de geïnjecteerde scheuren op voldoende vulling vanaf zowel de onder- als bovenzijde van de betonconstructie. De gevulde scheuren werken we af met een speciaal vezelversterkte pcc-mortel. Zo krijg je het mooiste resultaat!

Wij maken met passie parkeergarages weer veilig en gezond. Nieuwsgierig Rendon nog meer doen? Bekijk onze diensten