Nieuw Restaurant Zuyderland Ziekenhuis

interieurverbouwing, Onderwijs en maatschappelijk

In Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen is een nieuw restaurant geopend: Zuydbreak. Rendon was als hoofdaannemer verantwoordelijk voor een goed verloop van de verbouwing. Naast een strakke planning, ging de grootste zorg uit naar een minimale overlast voor patiënten, bezoekers en personeel van het ziekenhuis.

Sodexo beheert restaurant ziekenhuis

Het restaurant wordt beheerd door Sodexo. Deze internationale service specialist is actief in 80 landen en heeft wereldwijd rond de 400.000 medewerkers. Sodexo koos voor een aanbesteding voor de bouw van een nieuw restaurant op een andere locatie in het ziekenhuis. Eis was om het hele project in 4 weken te realiseren.

Goede voorbereiding

Samen met Sodexo en verschillende leveranciers bespraken we de renovatie tot in de kleinste details. Door het plan vooraf samen te controleren beperken we veel risico’s. De uitvoering van het project, zoals het uiteindelijk is opgeleverd, is nog verder verfijnd in detail naar de praktische wensen van Sodexo.

Interieurverbouwing in zorgomgeving

Bouwen in een ziekenhuis vraagt extra aandacht. De zorg voor patiënten gaat namelijk 24/7 door. Wij doen er alles aan om geluidshinder, rommel of omleidingen te beperken. Onze vakmannen hebben bijvoorbeeld vaste hak- en boortijden. Ook informeren we samen met Zuyderland en Sodexo steeds over omleidingsroutes en planning.

Professionele keuken en mooi buitenterras

Rendon zorgde voor een volledig ingerichte en professionele keuken, een uitgiftebalie, afruim-unit, de zitgedeeltes en een prachtig buitenterras. Uiteraard werd alle benodigde apparatuur geplaatst en geïnstalleerd.

Een interieurverbouwing in een omgeving met kwetsbare mensen is altijd spannend. Daarnaast moesten we in een zeer korte tijd met veel verschillende disciplines samenwerken op een kleine oppervlakte. Daarom zijn we ook extra trots op een mooi eindresultaat met een tevreden opdrachtgever én gebruiker.