Vertrouwen op vakmanschap

In gesprek met Kelvin

Ruim zeven jaar geleden begon Kelvin als loodgieter bij Rendon in Voorburg. Eerst op uitzendbasis. Maar na ongeveer twee jaar vroeg zijn leidinggevende of hij bij Rendon in vaste dienst wilde komen. Kelvin hoefde hier niet lang over na te denken. Bij Rendon had hij het naar zijn zin. En hij werkt er nog steeds met veel plezier.

Goede werksfeer

Wat Kelvins werk zo leuk maakt? “Dat is de werksfeer.” Kelvin vertelt dat de sfeer onder de collega’s gemoedelijk is. “Ik kan het eigenlijk met iedereen wel goed vinden. Onze deuren staan altijd voor elkaar open. En we staan direct voor elkaar klaar wanneer het nodig is.”

Vrijheid

Op het werk krijgt Kelvin de vrijheid om écht zijn ding te doen. “De uitvoerder is niet bezig met wat ik de hele dag aan het doen ben. Wat hij belangrijk vindt, is dat ik mijn werk goed en volgens de planning afrond. Hij vertrouwt op mijn vakmanschap.”

Geen dag is hetzelfde

Kelvin doet als loodgieter veel dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud. “Die combinatie vind ik erg leuk. Daardoor is geen dag hetzelfde. En dat maakt mijn werk ook erg leuk. Soms werk ik alleen en doe ik voorbereidend leidingwerk in een lege woning. Een andere keer los ik een lekkage op bij bewoners thuis. En weer een andere keer plaats ik samen met collega’s keukens, wc’s of badkamers. En doen we meerdere woningen op een dag.”

Toekomst

Hoe Kelvin zijn toekomst bij Rendon ziet? “Ik kijk niet veel vooruit. Ik leef van dag tot dag. En op dit moment vind ik mijn werk hier prima. Maar doordat het werk fysiek vrij zwaar is, weet ik wel dat ik dit geen 10 jaar meer zal doen.” (Hij is nu 37 jaar.) En ook al weet Kelvin niet wat hij dan zou willen doen: “Wat ik wel weet, is dat ik dit soort dingen altijd met mijn leidinggevende kan bespreken. En dat vind ik ook erg belangrijk.”

Zoek jij als loodgieter een nieuwe uitdaging? Een rol waarbij je veel vrijheid krijgt en een gezellig en warm team van collega’s om je heen hebt? En waarbij ze vertrouwen op jouw kennis en kunde? Maak dan eens kennis met ons! Neem contact op met onze afdeling HRM: hrm@rendon.nl.