Rendon Academy

Verdieping van je vak, kennismaken met een nieuw thema of juist de breedte in. Iets nieuws leren is ontzettend leuk. Het is altijd een win-win situatie omdat het nieuwe inzichten biedt: voor onze medewerkers, voor onszelf én natuurlijk voor onze klanten.

Leren is leuk!

Onze wereld verandert in rap tempo. En om toonaangevend te blijven, moeten we denken in vernieuwende oplossingen. Dat betekent: meer vakkennis, samenwerken en andere manieren van communicatie.

Samen werken, betekent voor ons ook samen leren. Met de Rendon ‘blijvend leren’ Academy geven we ruimte voor groei en ontwikkeling. Dat kan op verschillende manieren: tijdens het werk, in een workshop of training en door individuele coaching en scholing.

Praktijkervaring en theoretische kennis

Naast praktijkervaring, telt ook je theoretische kennis. We gaan bijvoorbeeld op werkbezoek en leren over werkvoorbereiding, aanbestedingen en Resultaatgericht Samenwerken (RGS). We denken na over duurzaam onderhoud, hergebruik en circulariteit. Of we organiseren een college over schildertechniek, gegeven door één van de vakmannen. Want wie kan er beter de fijne kneepjes van het vak laten zien?

Projectleider Marcel koos voor een opleiding Projectmanagement bij één van onze opleidingspartners BOB:

Leren is leuk!

Alle medewerkers die in dienst zijn bij Rendon, doen mee aan ons ‘blijvend leren’-programma. Bij elk beoordelingsgesprek komt de opleidingsbehoefte aan bod met als doel: persoonlijke ontwikkeling (verdiepen of verbreden).

Naast VCA, communicatie en vakbekwaamheidstrainingen volgen diverse medewerkers jaarlijks een loopbaantraject en brengen daarmee zichzelf én de organisatie naar een hoger niveau.

Want wij geloven dat goed opgeleid personeel beter functioneert, gemotiveerder is, bijdraagt aan een optimale inzetbaarheid van medewerkers en daarmee zorgt voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Een carrière in de bouw

We vinden het geweldig om nieuwe collega’s enthousiast te maken over ons vak. Als Erkend Leerbedrijf bieden we jaarlijks werk-leertrajecten aan met een baangarantie na twee jaar. Op deze manier koppelen wij nieuw talent aan onze organisatie. Lees meer over stage en werkend leren.