Appartementen Victorieplein in hartje Amsterdam weer 100% veilig

schilderwerken, schilrenovatie, Woningbouw en VvE's

Dankzij de oplettendheid van Rendon, is de constructie van het appartementencomplex aan het Victorieplein Amsterdam weer volledig veilig. Tijdens reguliere onderhouds- en schilderwerkzaamheden zagen onze vakmannen dat het metselwerk aan het ‘uitbuiken’ was. Een prachtig voorbeeld van onze aanpak bij resultaatgericht schilderen. Rendon adviseerde een spoedonderzoek naar de kwaliteit van de buitengevel en de constructie van het totale appartementencomplex.

Vermoedens bevestigd
Leo Moret, Rendon Advies: “Onze vermoedens werden door het onderzoek bevestigd. Tijdens het gevelonderzoek werd duidelijk dat de achterliggende lateien waren aangetast. Daarnaast werd betonrot gevonden, dat ook gevolgen had voor de dakconstructie.

Constructief en esthetisch herstel
Opdrachtgever PBS Vastgoed vroeg Rendon het gebouw weer veilig te maken. Met veel plezier, maar uiterst beheerst, gingen onze vakmannen en betonspecialisten te werk. Het gevelmetselwerk en de slechte stalen lateien zijn vervangen en de constructief goede lateien zijn verduurzaamd (geconserveerd). Ook de balken van de dakconstructie en betonschade zijn hersteld. Voor een frisse uitstraling namen onze schilders de kozijnen van de gevel onder handen. Zo kan het gebouw constructief én esthetisch weer jaren mee!

Resultaatgericht schilderen
Door resultaatgericht schilderen (RGS) signaleert Rendon zwakke plekken in de conditie van een bouwdeel. Wij nemen ons werk serieus en gaan voor lange termijn onderhoud. dat betekent goed opgeleide vakmensen en een doordachte, duurzame benadering van onderhoud. Zodat vastgoed in goede staat blijft of zelfs in een betere staat wordt gebracht. Ervaring leert dat de kosten van RGS lager zijn dan bij het traditioneel aanbesteden van onderhoud.

Gegarandeerde kwaliteit
Wij zijn actief lid van de WVB (Werkgeversvereniging Vastgoed Onderhoudsbedrijven) en beschikken over het VGO-keurmerk voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Daarbij voeren wij ons schilderwerk uit volgens de bestaande regelgeving. Wij laten de kwaliteit van onze dienstverlening regelmatig toetsen door onafhankelijke certificatie-instellingen.