Schilderen met plezier en hoge kwaliteit verf

‍Onze schilders doen hun werk elke dag met veel plezier. En dat zien onze opdrachtgevers ook. Natuurlijk werken we met een hoge kwaliteit verf waarmee het schilderwerk nog beter tot zijn recht komt.

KWALITEIT IN BEELD

Duurzame hoogglanslak

Appartementencomplex Die Fledermaus in Eindhoven is zeventien jaar geleden gebouwd. De galerij en balkons van het gebouw zijn nu toe aan onderhoud. De conservering van een gebouw hangt af van de kwaliteit verf, het aantal lagen lak, de weersinvloeden en de ondergrond. Om de vijf tot zes jaar is de buitenkant van een gebouw toe aan een schilderbeurt. Onze schilders werken met een duurzame hoogglanslak op basis van Hybride alkydhars.

Vakmanschap

Trimetal Verf Rendon Schilderd in Eindhoven die Fledermaus Eddy vakschilder

Eddy van Dorst, schilder Rendon: ”Wij schilderen graag met goede verf, zo komt ons werk nog beter tot zijn recht. De ijzeren balkonhekken schilderen we eerst met een goede, roestwerende grondlaag die supergoed verhard. Daarna kan de duurzame hoogglanslak erop.” Eddy is een échte vakman, hij werkt al 32 jaar in de schilders branche: “Ons vakmanschap zit in de mooie, egale manier waarop we de verf strijken, je ziet geen aanzetten of koppen.”

Kwaliteit

Het is een uitdaging om rode verf een goede dekking te geven. Daarom mengt de leverancier het rood met een transparante basiskleur. “En wat het mooiste is aan deze verf”, zegt Eddy “is de glans. Ontzettend mooi, daar heb je jaren plezier van!”

Is het schilderwerk klaar, dan krijgen de bewoners een goede instructie van onze schilders. Eddy: “De bewoner mag de eerste 14 dagen niks aan het balkon of de galerij hangen. De toplaag droogt binnen 8 uur en is na 14 dagen volledig uitgehard.  Daarna geniet je van echte duurzame topkwaliteit!”

Nieuwsgierig wat de bewoners er van vinden? Lees de referentie.