Bij lerend ondernemen hoort het delen van kennis. We vinden het geweldig om studenten en onze eigen medewerkers nog enthousiaster te maken over ons vak. Kies voor een leerplek of stage bij Rendon.

Bol, bbl, vmbo, mbo, hbo, wo

Door samenwerkingen aan te gaan met technische opleiders zoals ECABO, LSVB, Fundeon, SPOS en Summa College, helpen wij jongeren bij hun keuze voor een carrière in de bouw. Ook studenten van HBO en Universiteit nodigen we uit om voor Rendon te kiezen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering en meer inzicht als het gaat om ketensamenwerking, energieneutraal renoveren, duurzaam werken en resultaatgericht samenwerken (RGS). Maar misschien heb je zelf een fantastisch idee?

Erkend leerbedrijf

Rendon vakmensen

Ruim 20 jaar geleden startte de eerste opleiding voor stagebegeleiders en gecertificeerde leermeesters schilderwerk, timmerwerk, metselwerk en betonreparatiewerk. Vanaf dat moment bieden wij als Erkend Leerbedrijf jaarlijks werk-leertrajecten aan met een baangarantie na twee jaar.

Door jonge mensen aan te trekken, gaan we vergrijzing binnen onze organisatie tegen en in de praktijk pakt dat geweldig uit. Jong en ervaren vullen elkaar aan en nieuwe technieken versterken de bewezen ervaringen. Zonder twijfel is dat een win-winsituatie waar we continu in willen groeien.

Pak die kans

Je krijgt een kans om je vak in de dagelijkse praktijk te leren, om nog beter te worden en jezelf te onderscheiden. En, als er een match is, gaan we samen voor die vaste baan! Vul het sollicitatieformulier in of neem contact op met Henriette Scharloo.

Leren is leuk!

Ook medewerkers die in dienst zijn bij Rendon, doen mee aan ons ‘blijvend leren’-programma. Bij elk beoordelingsgesprek komt de opleidingsbehoefte aan bod met als doel: persoonlijke ontwikkeling (verdiepen of verbreden).

Naast VCA, communicatie en vakbekwaamheidstrainingen volgen diverse medewerkers jaarlijks een loopbaantraject en brengen daarmee zichzelf én de organisatie naar een hoger niveau. Want wij geloven dat goed opgeleid personeel beter functioneert, gemotiveerder is, bijdraagt aan een optimale inzetbaarheid van medewerkers en daarmee zorgt voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Leroy van Es - allround timmerman:

“Toen ik bij Rendon kwam werken, was Leen mijn leermeester. Hij heeft mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Nu, 13 jaar later, werken we samen aan een mooie opdracht waar we echt vakmanschap mogen toepassen.”