Bij lerend ondernemen hoort het delen van kennis. We vinden het geweldig om nieuw talent nog enthousiaster te maken over ons vak. Kies voor een leerplek of stage bij Rendon.

Stages en projecten

Onze ervaring is dat het beste idee vaak uit onverwachte hoek komt. Daarom betrekken we stagiaires bij grote projecten en kleine klussen. Je denkt bijvoorbeeld mee over communicatie, tekeningen maken, calculatie en uitvoering zodat je de verantwoordelijkheid van een echt project ook voelt.

Een stage bij Rendon biedt je een kans om met een nóg beter gevulde rugzak het bedrijfsleven in te stappen.

Bol, bbl, vmbo, mbo, hbo, wo

Door samen te werken met (technische) opleiders helpen wij jongeren bij hun keuze voor een carrière in de bouw. En juist omdat we een organisatie zijn met meerdere afdelingen, kunnen we ook binnen het interessegebied communicatie, administratie & dienstverlening, techniek & ICT en verkopen & ondernemen een stageplek bieden.

Ook studenten van HBO en Universiteit nodigen we uit om voor Rendon te kiezen. Wij zijn altijd op zoek naar verbetering en meer inzicht als het gaat om ketensamenwerking, energieneutraal renoveren, duurzaam werken en resultaatgericht samenwerken (RGS). Maar misschien heb je zelf een fantastisch idee?

Erkend leerbedrijf

Rendon vakmensen

Ruim 20 jaar geleden startte de eerste opleiding voor stagebegeleiders en gecertificeerde leermeesters schilderwerk, timmerwerk, metselwerk en betonreparatiewerk. Vanaf dat moment bieden wij als Erkend Leerbedrijf jaarlijks werk-leertrajecten aan met een baangarantie na twee jaar.

Door jonge mensen aan te trekken, gaan we vergrijzing binnen onze organisatie tegen en in de praktijk pakt dat geweldig uit. Jong en ervaren vullen elkaar aan en nieuwe technieken versterken de bewezen ervaringen. Zonder twijfel is dat een win-winsituatie waar we continu in willen groeien.

Pak die kans

En, lijkt het je wat? Meer over je vak leren in de dagelijkse praktijk om nog beter te worden en jezelf te onderscheiden? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of neem contact op met Henriette Scharloo.

 1. Vul je gegevens in en upload je motivatie.
 2. We nemen altijd contact met je op.
 3. Is er een klik? Dan zien we je graag voor je stage!
 4. Blijft de match en zie je zelf ook kansen? Dan kunnen we samen gaan voor een vaste baan.

Solliciteer op deze vacature

 • Hoe heb je ons gevonden?
 • Upload je cv
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Leroy van Es - allround timmerman:

  “Toen ik bij Rendon kwam werken, was Leen mijn leermeester. Hij heeft mij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Nu, 13 jaar later, werken we samen aan een mooie opdracht waar we echt vakmanschap mogen toepassen.”