Een nieuw dak voor 160 woningen in Helmond

duurzaam renoveren, Woningbouw en VvE's

Rendon werkt aan een grote energetische renovatie voor woningcorporatie Woonpartners in Helmond. Een onderdeel daarvan is een dakrenovatie voor 160 woningen in Helmond-Oost.

PROJECT IN BEELD

De dakrenovatie is onderdeel van een groot energetisch project. Naast het vervangen van de daken van 160 woningen, staan er energetische verbeteringen voor 1700 woningen op het programma. Deze woningen worden verdeeld onder drie ketenpartners.

Energetische verbeteringen

De werkzaamheden variëren. Denk aan het aanbrengen van vraaggestuurde mechanische ventilatie, na-isoleren van de zolders, vervangen van de bestaande beglazing door HR++ beglazing en het na-isoleren van de spouwmuur.

PROJECT IN BEELD

Woningcorporatie Woonpartners koos voor ketensamenwerking. Voor de energetische renovatie werkt Rendon drie jaar samen met twee ketenpartners.

Slim samenwerken

De samenwerking tussen Elk, Ballast Nedam Zuid en Rendon is bijzonder. Samen met Woonpartners formuleren ze gezamenlijke doelen om tot een eenduidige aanpak te komen. De bedrijven delen de verantwoordelijkheid voor het resultaat en maken gebruik van elkaars expertise.

Voordeel is dat de opdrachtgever zo veel mogelijk ontzorgd wordt en toch vinger aan de pols houdt. Daarnaast staat ketensamenwerking voor een hoge klanttevredenheid en het juiste kwaliteitsniveau. Het eindresultaat? Comfortabelere woningen en natuurlijk een forse energiebesparing.

Leestip: Energieproject 2018-2020 voor 1900 woningen Woonpartners

In ketensamenwerking gaan we 1900 woningen energetisch renoveren. We werken samen waarbij Woonpartners een meer regisserende rol heeft en vinger aan de pols houdt via onze 24/7 live portals.

https://rendon.nl/projecten/energieproject-2018-2020-2-400-woningen-woonpartners-helmond/