Energetisch verbeteren van wooncomplex in Veenendaal

duurzaam renoveren, Woningbouw en VvE's

In Veenendaal werken we aan het energetisch verbeteren van een wooncomplex. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze vaste partners.

Isoleren en verwarmen

We isoleren de bergingen, bergingsgangen en de fietsenstalling onder de woningen. Ook isoleren we het trappenhuis, de muren op de galerijen en het dak. Tot slot worden er zonnepanelen op het dak geïnstalleerd.

Op tijd en zo volledig mogelijk informeren

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is ons doel om zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de bewoners van de 36 appartementen. Daarom informeren we op tijd en zo volledig mogelijk.

Hulp bij het leegmaken van bergingen

Omdat we in de bergingen aan het werk zijn, moeten deze tijdelijk leeggemaakt worden. We helpen de bewoners een handje als dat nodig is. En we zorgen ervoor dat ze hun spullen tijdelijk kunnen opslaan in kleine containers die we naast het complex neerzetten.

Waarom een goed geïsoleerde woning belangrijk is

Door woningen te isoleren, kunnen we energie besparen. En zo de uitstoot van C02 verminderen.

Temperaturen blijven constanter in een goed geïsoleerde woning. Daardoor kunnen huiseigenaren hun energieverbruik flink verminderen. Dit zorgt voor lagere energierekeningen.

Bovendien draagt het isoleren van woningen bij aan een beter woonklimaat en meer comfort. Een goede isolatie zorgt voor een constantere temperatuur en vermindert tocht.

Daarnaast helpt isolatie bij het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf en tussen de appartementen.

Meer weten over energetisch renoveren en het isoleren van jouw vastgoed? Neem contact met ons op.