Betonschades herstellen van twee torenflats in Den Haag

betonrenovatie en -onderhoud, schilderwerken, Woningbouw en VvE's

In het Willem Dreespark in Den Haag herstellen we betonschades aan twee torenflats. Een bijzonder project, omdat onze vestigingen in Werkendam en Voorburg hier nauw met elkaar samenwerken.

Den Haag, een mooie stad achter de duinen. Maar voor appartementen die zo dicht bij de zee liggen, geldt dat er extra aandacht nodig is voor onderhoud. Want beton slijt sneller door (zee)zout.

Constructieve schade herstellen op 16 verdiepingen

In totaal nemen we 192 appartementen onder handen. Na onderzoek naar de staat van de flat besloot de opdrachtgever om de betonnen consoles te herstellen. Een prachtige klus voor onze specialisten!

Flats die weer jarenlang mee kunnen

We kozen voor een unieke aanpak waarbij onze betonspecialisten van de vestiging in Werkendam nauw samenwerken met de schilders van onze vestiging in Voorburg. Zodra de betonwerkers de schade hersteld hebben en het beton voldoende uitgehard is, gaan de schilders in Voorburg aan de slag. Zij zorgen dat de console weer de juiste kleur krijgt.

Regenpijpen vervangen om overstromingen te voorkomen

Naast de betonwerkzaamheden en het schilderwerk vernieuwen we de hemelwaterdoorvoeren en vervangen we de regenpijpen. Nieuwe hemelwaterdoorvoeren en regenpijpen zorgen voor een betere afvoer van regenwater. Daardoor loop je minder risico op wateroverlast, overstromingen en vochtschade aan het gebouw.

De zekerheid van gecertificeerd betonherstel

Zekerheid en veiligheid zijn de uitgangspunten bij betonrenovatie en betononderhoud. Daarom zijn we aangesloten bij de VBR en hebben we naast de BRL 3201-2 voor constructief betonherstel en het KOMO-procescertificaat voor het uitvoeren van betonreparaties, ook het Vca-certificaat en een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem (NEN-EN-ISO 9001). Lees meer

Trots op allround betonreparatiespecialisten

In Nederland behoren wij al weer 80 jaar tot de top 25 van gecertificeerde betonreparatiebedrijven. En daar zijn we trots op. Maar nog trotser zijn we op onze betonreparatiespecialisten. Zij zijn koplopers in hun vakgebied. Dit jaar wonnen twee van onze mensen de eerste prijs én een eervolle vermelding bij de verkiezing tot betonreparatiespecialist 2023.

De beste aanpak, ook voor jou!

We zijn oprecht nieuwsgierig naar wat onze klanten beweegt en van welke onderhoudsoplossingen hun ogen groter worden. We voelen ons verantwoordelijk en willen continu verbeteren. Samen denken we na over de beste aanpak. Benieuwd naar wat we voor jullie vastgoed kunnen betekenen? Neem contact op of bekijk enkele sprekende betonprojecten.