Betonreparatiespecialist 2023!

Onze Jeroen Pals is *betonreparatiespecialist 2023* Super gefeliciteerd Jeroen. Je hebt het meer dan dik verdiend! Want naast een topper in je vak, ben je ook nog eens een superfijne collega.

Op vrijdag 9 maart was de uitreiking tijdens een evenement van Stichting OtBS en ROC Midden Nederland. Er waren elf betonkanjers genomineerd, de besten in hun vak. Dus het was nog spannend. Daarom zijn we extra trots.

En er werden nog twee collega’s in het zonnetje gezet. Want Frank kreeg een eervolle vermelding en David slaagde voor zijn diploma. En daarmee was het feest nΓ³g niet afgelopen…want de geslaagden werden verrast met een hot lap over het circuit van Zandvoort naast een echte racecoureur.

Een citaat uit het juryrapport: Jeroen is al 18 jaar een aanwinst voor de branche, heeft zich opgewerkt totΒ voorman op niveau 4, is een allround vakman, kan goed samenwerkenΒ en goed omgaan met klanten.

Meer weten over een opleiding tot betonreparatiespecialist, over het vak van betonreparateur of de kansen die je krijgt bij Rendon? Bekijk onze vacatures of neem contact op met William.