Luxe wonen op een steenworp afstand van Paleis Noordeinde

interieurverbouwing, Kantoor en commercieel

Af en toe komt er een echte parel op ons pad. Een uitdaging die volledig steunt op puur vakmanschap. Een opdracht waar onze vakmensen oprecht vrolijk van worden.

Project in beeld | Beginsituatie

Vastgoedtransformatie in hartje Den Haag

Op een steenworp afstand van Paleis Noordeinde in Den Haag en met uitzicht op de chique winkelstraat, ontwikkelt Urban Interest een prachtig historisch pand. Urban Interest is een zelfstandige ontwikkelaar. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hoog in het vaandel bij deze vastgoedeigenaar.

Rendon kreeg opdracht om het pand aan de Molenstraat in Den Haag volledig te transformeren naar drie luxueuze appartementen. Met veel plezier pakten we het werk eind mei van dit jaar op. De bouwwerkzaamheden bleven keurig op schema en de drie appartementen waren eind september klaar voor de nieuwe huurders.

Project in beeld | Renovatie

Hoogwaardige afwerking

En of de nieuwe huurders kunnen genieten! De appartementen zijn compleet gestoffeerd met een volledig ingerichte keuken, badkamer en toilet. Urban Interest koos voor een afwerking met luxe tegels, luxe aanrechtbladen, kwaliteits-apparatuur en mooie houten vloeren. De instapklare woningen vallen qua locatie en inrichting in het bovengemiddelde particuliere huursegment.

Project in beeld | Eindresultaat

Een veilig gevoel

Om de woningen de gewenste ruimtelijke uitstraling te geven, maakte Rendon een aantal constructieve doorbraken op de verdiepingen. Nieuwe binnenwanden en plafonds werden geplaatst en alle ruimtes kregen een professionele schilderbeurt. Elk appartement heeft een grote woonkamer en een leefkeuken. Ook brandveiligheid kreeg veel aandacht: we brachten gecertificeerde brandwerende voorzieningen aan.