Welkom. Fijn dat je meer wilt weten over werken bij Rendon. Wij geloven dat onze mensen de reden zijn dat we zoveel gave projecten mogen uitvoeren. Zij maken het verschil, want mensen doen immers zaken met mensen.

Maak het verschil!

Natuurlijk wil jij weten of we bij elkaar passen. Daarom vertellen we eerst iets over onszelf. Over onze organisatie en over de kansen die jij krijgt om jezelf te ontwikkelen. En vooral over hoe jij het verschil kunt maken. Voor jezelf, voor je collega’s en voor onze klanten.

Ben je al benieuwd naar onze vacatures? 

Over Rendon

Vanuit de vestigingen in Arkel, Eindhoven, Voorburg en Haarlem wordt er hard gewerkt aan renderend onderhoud voor onze klanten. De veelzijdigheid van onze projecten is juist waar veel collega’s enthousiast van worden.

Vandaag werk je aan een grootschalige verbouwing van een kantoorpand. Daarna help je collega’s bij het vervangen van de galerijvloer in een appartementencomplex, plaats je nieuwe wanden in een schoolgebouw, zorg je voor een prachtige gevelrenovatie van het gemeentehuis of ga je het dak op voor de energetische verbouwing van 60 woningen.

Vakmanschap staat hoog in het vaandel en we helpen elkaar vooruit. De sfeer is belangrijk en er is ruimte voor een geintje op zijn tijd. We vieren successen en organiseren regelmatig een borrel, activiteit of een feestje.

Lees meer over ons bedrijf.

De ‘blijvend leren’ Academy

Bij Rendon telt jouw werkplezier. Naast een goed salaris zit training, opleiding en persoonlijke ontwikkeling verweven in je dienstverband. Want groei en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Dat verklaart waarschijnlijk waarom onze medewerkers gemiddeld 20 jaar in dienst zijn.

Een leven lang gelukkig en gezond werken!

Goede vakmensen zorgen voor gave projecten. Dankzij opleiding en training worden onze vaklieden échte allrounders. Daarnaast kiezen ze er vaak voor om een eigen specialisatie te onderhouden. De ‘blijvend leren’ Academy van Rendon biedt uiteraard ook volop uitdaging voor projectleiders, uitvoerders en kantoorpersoneel. Zo werken we samen en met veel plezier aan grote projecten en kleinere klussen in 4 regio’s. Lees meer over de ‘blijvend leren’ Academy van Rendon.

Contact

Vind je ons verhaal interessant? We horen graag van jou wat je kan toevoegen aan onze organisatie! Reageer dan op een passende vacature en laten we elkaar snel de hand schudden. Dus kom je talent inzetten en maak je loopbaan-dromen bij ons waar. Je bent meer dan welkom 🙂