Welkom. Fijn dat je meer wilt weten over werken bij Rendon. Wij geloven dat onze mensen de reden zijn dat we zoveel gave projecten mogen uitvoeren. Zij maken het verschil, want mensen doen immers zaken met mensen.

Natuurlijk wil jij weten of we bij elkaar passen. Daarom vertellen we eerst iets over onszelf. Over onze organisatie en over de kansen die jij krijgt om jezelf te ontwikkelen. En vooral over hoe jij het verschil kunt maken. Voor jezelf, je collega’s en voor onze klanten.

Bekijk al onze vacatures. 

OVER RENDON

Vanuit de vestigingen in Arkel, Eindhoven, Voorburg en Haarlem wordt er hard gewerkt aan renderend onderhoud voor onze klanten. Vakmanschap staat hoog in het vaandel en we helpen elkaar vooruit. De sfeer is belangrijk en er is ruimte voor een geintje op zijn tijd. We vieren successen en organiseren regelmatig een borrel, activiteit of een feestje.

Lees meer over ons bedrijf.

ACADEMY

Wij streven ernaar om jouw persoonlijke doelen te laten samenkomen met onze doelen. Daarom krijg je bij ons volop ontwikkelkansen. Wil je met ons meegroeien?

CONTACT

Vind je ons verhaal interessant? Reageer dan op een passende vacature en laten we elkaar snel de hand schudden. Dus kom je talent inzetten en maak je loopbaan-dromen bij ons waar. Je bent meer dan welkom!