Van ontwerp naar werkelijkheid | TOPdesk Nederland

In 20 jaar naar 5.000m2

TOPdesk Nederland groeide in twintig jaar van 30 m2 naar 5.000 m2 bedrijfsoppervlakte. Het bedrijf levert service management oplossingen en is één van de leidende softwarebedrijven in ons land. Door de snelle groei werd de locatie in Delft te klein. “De werkplekken zijn gedateerd en het oude pand sloot niet meer aan bij wie we willen zijn en wat we willen uitstralen.” vertelt Jasmijn.

Professioneel voor kanten, huiselijk voor medewerkers

Architectenbureau Refitters maakte een perfect ontwerp voor de nieuwe werkplek van TOPdesk. “De tekeningen voelden als een thuis, met mooie meubels en fijne werkplekken. Het blauw was echt ‘spot-on’, mooi in balans met de andere kleuren. Precies de tone of voice van TOPdesk Nederland. Een werkplek die professioneel genoeg is om klanten te ontvangen en thuis genoeg voor medewerkers om bij wijze van spreken op sokken te lopen.”

NIEUWS IN BEELD

Vertrouwen hebben

24 September begon de verbouwing en eind december stond de verhuizing op de planning. “Respect hoe jullie het gedaan hebben,” zegt Jasmijn een tikkeltje verwonderd. “Wij kregen het af en toe wel benauwd. Het vertrouwen was er hoor, zo werken we zelf ook. En we zagen dat de vakmannen van Rendon alles op alles zetten om de klus voor de deadline te klaren. Als we met losse partijen hadden gewerkt, was die deadline niet gehaald. Daarom zijn we ook zo tevreden.”

Snel schakelen en strakke afwerking

“Gezien de grootte van het project is het super goed gegaan! De kozijnen zijn strak afgewerkt, de verf zit strak op de muren. Rendon ontzorgde volledig. Sloot een deur niet goed of klopte de maat van een kozijn niet? Rendon loste het op. Dat is toch briljant.”

Je voelt de positieve vibe in ons kantoor

“De schilders van Rendon waren hier kind aan huis. Het zijn rustige en relaxte mannen. Zij werkten efficiënt en luisterden goed. Alles was mogelijk en verzoeken werden direct opgepakt.  De oplevering is soepel afgehandeld en het eindresultaat is nog mooier dan op de tekeningen. Als we over enkele jaren een nieuwe schilderbeurt nodig hebben, klop ik zeker bij Rendon aan. ”

Nieuwsgierig naar de details van dit project? Bekijk de referentie over TOPdesk en de samenwerking met Refitters.

Lees meer over de verhuizing van TOPdesk Nederland, het werkplekconcept, de gemaakte keuzes en de lessons learned in FactoMagazine.

 

 

 

 

 

 

Bron Foto’s: Refitters.