Transformatie Thomaskerk officieel gestart

Een feestelijke moment! In opdracht van vastgoedontwikkelaar Steenvlinder transformeren we de Thomaskerk in Zeist tot acht zelfbouwwoningen. Vandaag was de officiële aftrap van dit toffe project.

Een feestelijke start

Samen met wethouder Angèle Welting, toekomstige bewoners, buurtbewoners, vertegenwoordigers van de gemeente Zeist en het team van Steenvlinder proostten we op een succesvolle transformatie. En een mooie toekomst voor de Thomaskerk en haar nieuwe bewoners.

Klik hier om het persbericht van Steenvlinder te lezen.

Monumentaal pand

De Thomaskerk werd rond 1960 gebouwd. En is ontworpen door architect Duintjer, één van de ontwerpers van het hoofdgebouw van Schiphol en het kantoor van De Nederlandsche Bank. In 2015 was de laatste kerkdienst in de Thomaskerk. Sinds die tijd werd er gebrainstormd over de toekomst van dit monumentale pand.

8 individuele kavels

In opdracht van Steenvlinder transformeren we de kerk tot zelfbouwwoningen. We verdelen het gebouw in 8 individuele kavels. Deze kavels worden in ruwbouwstaat opgeleverd aan de kopers. De toekomstige bewoners hebben zelf de regie over de indeling, keuze van materiaal, de afwerking en het budget.

Klik hier om meer te lezen over dit gave project.