Een 8,1 voor bewonerstevredenheid. Daar zijn we ontzettend trots op!

Een aantal jaren geleden koos Mooiland bewust voor RGS. Drie partners bundelden hun krachten: Van der Meijs, Hendriks SGR en Rendon. Samen met adviseur Overvoorde Van Tilborg en Mooiland werken zij – met veel plezier – aan een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis voor 50.000 bewoners.

Resultaat Gericht Samenwerken kennen we uit de teamsport en werd voor het eerst toegepast in het schildersvak. De afgelopen jaren zorgt RGS ook voor doorbraken bij totale renovaties en groot onderhoud van vastgoed: Van het vervangen van de complete buitenschil inclusief daken tot en met installaties, nieuwe badkamers en keukens. Lees meer over de waarde van RGS >>

Roy van den Berk, Mooiland: “Mooi dat onze wensen voor een hogere bewonerstevredenheid en meer kwaliteit van het werk dankzij RGS ook uitkomen. Aan de start van zo’n overeenkomst is het altijd even aftasten: verloopt de samenwerking goed? Nu zou ik geen andere aanpak meer willen.”

Brandon Pittens, Rendon Onderhoudsgroep: “Ik ben ontzettend trots op die 8,1: een echte teamprestatie. Dit cijfer bewijst dat ons serviceniveau heel hoog is. Onze mensen komen afspraken na, we maken tijd voor een praatje en bieden een helpende hand. Zo tackelen we problemen voordat het problemen kunnen worden.”

Justin Hermans, Van der Meijs: “De openheid, kwetsbare opstelling en het vertrouwen onderling, dat is de kracht van RGS. Deze maakt dat we continu aan het leren en verbeteren zijn en samen steeds een stap verder zetten. Als ik zie hoe goed dat gaat, dan word ik echt enthousiast.”

Wichert Spanjers, Hendriks SGR: “Succesvol samenwerken gaat over ontzorgen. Van onze klant en van de bewoners. Dankzij RGS kunnen we onze samenwerking verstevigen. En dat biedt meer kansen om als partners in te zetten op kwaliteit, klanttevredenheid en lagere kosten.”

Willem van Oorschot, Overvoorde Van Tilborg: “Op weg naar het uiteindelijke onderhoudsscenario verloopt de samenwerking in goede harmonie. Tijdens de projectbegeleiding dragen we samen met de vakmensen zorg voor de beoogde uitvoeringskwaliteit.”

 

Meer weten over RGS?

+ Tevreden klanten, bewoners en gebouwgebruikers

+ Optimaal inzetten van kennis

+ Samenwerking met partners verstevigen

+ Continuïteit en rust

Benieuwd naar de meerwaarde van RGS voor jouw project? Neem contact op.