Collega’s krijgen 136 bomen cadeau

November ’21 stond volledig in het teken van (interne) verduurzaming. Een maand boordevol acties om onze collega’s te enthousiasmeren en activeren op het gebied van duurzamer denken en doen.

We organiseerden een warme truiendag, zorgden voor de juiste bandenspanning, verduurzaamden onze kantoorartikelen en verbeterden ons rijgedrag. Ook klanten, leveranciers en partners in de keten werden betrokken om mee te werken aan onze duurzaamheidsambitie.

Bomen geplant = CO2-uitstoot duurzaamheidsmaand gecompenseerd

Om de CO2-uitstoot van deze duurzaamheidsmaand te compenseren, gaven we alle collega’s een boom cadeau. Het gaat om maar liefst 136 bomen in het bos van Luthenay. Dit bos ligt in het noordwesten van Frankrijk, is enorm groot en staat vol verschillende boomsoorten. Er groeien onder meer rode eiken, populieren, douglassparren en loblollydennen.

Dit bos is een uitdaging voor onze partner EcoTree omdat ze constant proberen het natuurlijke ecosysteem van het bos te optimaliseren. Wilde zwijnen, herten, vossen, fazanten, duiven, lijsters, merels en vele andere dieren leven hier dankzij de biodiversiteitsprojecten die zijn gestart om de natuur te behouden.

Meer bomen planten

We planten ook bomen om onze CO2-uitstoot op projecten te compenseren. Lees hoe we samen met Maasdelta, Oranjedak en Treesforall maar liefst 300 bomen planten.

En we staan altijd open voor een duurzame samenwerking met klanten, leveranciers en partners. Neem contact op.