Betonreparateur in Werkendam

Werk je graag buiten? Draai jij je hand niet om voor een moeilijke betonklus? Is een uitvoerende rol jou op het lijf geschreven? En heb je minimaal niveau 3 in 't vak? Dan ben jij de betonreparateur die wij zoeken!

Werkvoorbereider | planner service en mutatie in Voorburg

Jij zorgt ervoor dat onze mensen op het juiste moment op de juiste plek aan het werk zijn. Je bent een kei in service en mutatie en overziet het grote geheel. In vestiging Voorburg werken we voor grote wooncorporaties.

Allround timmerman in Voorburg

Samen met je collega’s onderhoud je gebouwen en woningen voor onze klanten. Je houdt van aanpakken en bent een vakman in hart en nieren.

Allround timmerman in Werkendam

Samen met je collega’s onderhoud je gebouwen en woningen voor onze klanten. Je houdt van aanpakken en bent een echte vakman.

Bouwkundig Werkvoorbereider in Werkendam

Dankzij jou lopen projecten op rolletjes. Van begin tot het einde blijf je betrokken. Jij krijgt energie van samenwerken en communiceert duidelijk. Samen met de projectleider, uitvoerder en het bouwteam werk je aan de meest gave projecten voor onze klanten, zoals het herbestemmen van een oud schoolgebouw, het verduurzamen van een appartementencomplex of de transformatie van een kerk naar woningen.

Werkvoorbereider Projecten in Voorburg

Dankzij jou lopen projecten op rolletjes. Van begin tot het einde blijf je betrokken. Jij krijgt energie van samenwerken en communiceert duidelijk. Samen met de projectleider, uitvoerder en het bouwteam werk je aan de meest gave projecten voor onze klanten, zoals het circulair renoveren van woningen, het verbouwen van een winkelpand in hartje Rotterdam en het verbouwen van een historisch cafépand van binnen en buiten.

Projectcoördinator energetisch renoveren in Werkendam

Jij hebt oog voor de toekomst. Je verbindt het voortraject met de uitvoering. Je hebt ervaring met verduurzamen van vastgoed en begrijpt hoe energetisch renoveren en bouwkundige oplossingen in elkaar haken.

Ervaren calculator in Voorburg

Jij staat stevig in je schoenen. Je hoofd is altijd op zoek naar cijfers en je hart ligt bij de bouw. Als ervaren calculator komen grote bouwkundige projecten voor jou tot leven in kostprijsbegrotingen, offertes en calculaties.

Uitvoerder Projecten in Voorburg

Dankzij jouw specialistische kennis in de bouw zorg je voor meerwaarde op grote projecten en kleinere klussen. Het geeft je energie om elk project te zien groeien. En als je door jouw regio rijdt, kun je zo een paar van jouw werken aanwijzen.

Uitvoerder in Werkendam

Dankzij jouw specialistische kennis in de bouw zorg je voor meerwaarde op grote projecten en kleinere klussen. Het geeft je energie om elk project te zien groeien. En als je door jouw regio rijdt, kun je zo een paar van jouw werken aanwijzen.

Allround timmerman in Eindhoven

Samen met je collega’s onderhoud je gebouwen en woningen voor onze klanten. Je houdt van aanpakken en bent een echte allround timmerman of timmervrouw.

Open sollicitatie

Wij worden altijd enthousiast van nieuw talent of van een échte vakman. Dus, staat de vacature waar jij naar op zoek bent er niet bij? Of sluit een vacature niet helemaal aan bij jouw kennis, ervaring en ambities? Dan komen we toch graag in contact met je!