Wij bouwen met Power

Wij bouwen met Power

Ben jij er klaar voor? Want op 1 november start onze duurzaamheidsmaand! In deze maand betrekken we zoveel mogelijke collega’s en relaties bij ons CO2-beleid en stimuleren ze om na te denken over hun groene gedrag op het werk én thuis.

Elke week duiken we in een nieuw duurzaam thema zoals het verminderen van afval, bandenspanning meten, slim rijgedrag en de keuze voor groene energie. Meer weten? Volg ons voor inspiratie en doe mee!

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Week 1: Hoe is het met jouw bandjes?

Deze week rijdt Rendon met Power! Het tijdig oppompen van de banden van onze auto’s en bussen bespaart tot wel 10% brandstof. Dit is niet alleen een mooie winst voor ons milieu, maar zeker ook voor de portemonnee!

Om onze medewerkers op een positieve manier te stimuleren, krijgen zij een heerlijk broodje bij een van de lokale tankstations. Zo gaan ze veiliger, zuiniger, met minder slijtage en éxtra Power weer de weg op!

Week 2: Met het grootste gemak

Deze week staat in het teken van minder afval. Samen kiezen we voor een duurzaam inkoopbeleid, recyclen van kantoorartikelen, verpakkingsvrije thee en koffie, duurzaam (wc) papier, mokken en glazen, papierloze visitekaartjes en afval scheiden.

Week 3: Win win win

Deze week is het tijd voor een wedstrijdje! Want de collega die de komende maanden de ‘zuinig rijden’-challenge wint, mag een weekend rondsnorren in een luxe Tesla.

Week 4: Ben jij het zonnetje in huis?

Deze week staat in het teken van groene energie. Deze energie komt bijvoorbeeld van zonnepanelen en windmolens of wordt opgewekt uit ons groenafval. 

De duurzaamheidsmaand wordt (uiteraard) afgesloten met een spetterende finale voor onze medewerkers. Er is een prijs voor het meest duurzame idee en er zijn duurzame cadeaus.

Wij bouwen GROEN

Ook is er volop aandacht voor het vervolg van de duurzaamheidscampagne Wij bouwen met Power. Onder de vlag van Wij bouwen Groen tillen we de komende tijd ons duurzaamheidsbeleid naar een hoger niveau.