Vakantiewerk: 375 kamerwissels in grote steden

Schilderwerk studentenkamers

Op het moment dat de ene student zijn kamer leeg achterlaat, komen wij in actie om de kamer te schilderen zodat deze weer fris is voor de volgende huurder. Zo onderhouden we al jaren een warme klantrelatie met een grote internationale huisvester.

375 studentenkamers wisselen van eigenaar

Deze vakantieperiode zijn er maar liefst 375 kamerwissels in Den Haag, Delft, Amsterdam en Utrecht. Dat vraagt een strakke planning, want we willen uiteraard de tussenliggende verhuurdagen tot een minimum beperken. Dan is het fijn dat onze klant kan vertrouwen op professionele inzet, kennis en kunde.

Doorwerken in drukke vakantieperiodes

We zijn gewend om te werken voor klanten in het onderwijs, zorg en maatschappelijk vastgoed. Daarom loopt onze planning tijdens de vakanties en bouwvak gewoon door. Daarmee borgen we 100% beschikbaarheid van gekwalificeerde technische en administratieve capaciteit met ruim voldoende back-up vanuit onze andere vestigingen.

En die hechte klantrelatie? Dat is een extra voordeel. Want we kennen het vastgoed en weten wat de eisen en wensen zijn qua kwaliteit, snelheid en inzet.