Rendon ++ ophoogsysteem voor mooie galerijvloer in Beverwaard

De Nieuwe Norm geeft bestaand vastgoed een nieuwe toekomst. Dat doen ze door transformatie en renovatie. Rendon is al langere tijd partner van De Nieuwe Norm en werkt met veel plezier aan mooie projecten.

Bij de renovatie van 286 woningen in Rotterdam Beverwaard zorgen we voor een veilige en mooie galerijvloer met het Rendon ++ ophoogsysteem.

We verwijderen de oude tegels. Daarna brengen we met isolatie en een waterdicht membraam de vloer naar het gewenste niveau. Het geheel werken we af met een dilaterende siergrindvloer.

Wat zijn dilataties?

Dilataties zijn speciale scheidingen die bewust worden aangebracht in de constructie. In feite krijgt de constructie de ruimte om uit te zetten en te krimpen.

Door temperatuurswisselingen, droging van de mortel en andere zettingen kan spanning optreden in de constructievloer. Deze spanning kan leiden tot scheuren op diverse plaatsen in de afwerkvloer. Door dilataties aan te brengen in de afwerkvloer, kan scheurvorming beperkt worden voorkomen. In feite moet de vloer de ruimte krijgen te vervormen onder invloed van verschillende spanningen.