Yes! We zijn gestegen naar PSO Trede 3

Rendon was gecertificeerd voor de PSO trede 2 en daar waren we al enorm trots op. Maar na de audit begin 2023 zijn we gestegen naar PSO trede 3! Voor ons type organisatie is dat de komende jaren het maximaal haalbare. We zijn hier dus ontzettend blij mee.

Uit de onafhankelijke toetsing van de certificerende instelling blijkt dat wij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee leveren wij op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

De stijging van trede 2 naar trede 3 is onder andere gelukt dankzij onze leermeesters die dagelijks leerlingen begeleiden en opleiden. En natuurlijk dankzij onze collega’s die het vertrouwen hebben in potentiële nieuwe collega’s voor wie het lastiger is om een baan te vinden.

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk. Het helpt om invulling te geven aan ons sociaal beleid. Klanten en partners vragen steeds vaker om het PSO-keurmerk omdat zij arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen belangrijk vinden. Lees meer op www.pso-nederland.nl of bekijk het filmpje:

Sociaal ondernemen, dat doen we samen!

Klik voor meer informatie over werken bij Rendon.
Bekijk onze vacatures.