Overname van Rendon Onderhoudsgroep door Caspar de Haan

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en we groeien op een gezonde manier, met een prima klantenkring en vooral met een uitstekende ploeg mensen.

Sinds 1996 was Rendon onderdeel van investeringsmaatschappij VADO. Binnen VADO waren we het enige bedrijf in de bouw- en vastgoed. Daarom is in nauw overleg met de directie van VADO besloten om aansluiting te zoeken bij een onderneming die in dezelfde markten actief is als Rendon.

Op de foto van links naar rechts: Keti van Paassen (Rendon Onderhoudsgroep) – Cas de Haan (Caspar de Haan onderhoud & renovatie) – Aart Fortanier (VADO Beheer) – Tom Heintjes (Rendon Onderhoudsgroep)

Inspelen op de klantvragen van de toekomst

De vragen van onze klanten worden groter en complexer. Door onze krachten te bundelen met een sterke, stabiele partner kunnen we daar een goed antwoord op blijven geven. Die partner hebben we gevonden in onderhoudsspecialist Caspar de Haan.

Twee sterke familiebedrijven

Caspar de Haan is, net als wij, actief in de bouw, een regionaal sterk verankerd familiebedrijf (opgericht in 1749!) en gespecialiseerd in het verduurzamen en onderhouden van bestaande bouw. De focus ligt op projecten voor woningcorporaties en zorginstellingen. Door onze specialismen te bundelen, kunnen we opdrachtgevers nog beter helpen met het verduurzamen en onderhouden van hun vastgoed.

Vaklieden centraal

Daarnaast biedt deze stap verdere groeimogelijkheden voor Rendon als geheel en voor onze medewerkers. Met de overname wordt ook ingespeeld op de groeiende behoefte aan goed opgeleide vakmensen in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt.

In de visie van beide organisaties staan mensen centraal. Zij zijn de succesfactor die ervoor zorgen dat onze klanten de best mogelijke dienstverlening ontvangen. Daarom hechten we grote waarde aan kennis verbreden, het werk uitdagend houden en duurzaam inzetbaar blijven. Ook Caspar de Haan besteedt veel aandacht aan opleidingen en trainingen van medewerkers. Een mooi voorbeeld hiervan is de Caspar de Haan Academy.

Algemeen directeur Tom Heintjes van Rendon: “Doordat onze professionele vakmensen waar nodig gebruik gaan maken van elkaars expertise kunnen beide organisaties in deze uitdagende arbeidsmarkt verder groeien en aan de toenemende vraag van onze opdrachtgevers voldoen.”

Regionale kracht

Regionaal vullen beide bedrijven elkaar uitstekend aan. Caspar de Haan is vooral actief in Noord-Brabant en Limburg en Rendon in Noord-Brabant en de Randstad. Bovendien is Caspar de Haan in mei van dit jaar samengegaan met De Variabele. Ook een familiebedrijf en ook specialist in de onderhouds- en renovatiemarkt. De Variabele is met name actief in het midden en oosten van Nederland.

Door de samenwerking ontstaat een leidende partij in de Nederlandse vastgoed onderhoudsmarkt met meer slagkracht op het gebied van innovatie, automatisering, werving van toptalenten en risicobeheersing.

Wij kijken met veel vertrouwen uit naar de toekomst. Samen gaan we er een groot succes van maken!