Instortingsgevaar zijgevel in Den Bosch: drie woningen ontruimd

Rond vijf uur vanochtend kwam een deel van de betonnen balk waar de buitenmuur op leunt met een klap naar beneden. In de muur daarboven ontstonden scheuren. Nadat de instanties waren gewaarschuwd werd direct de Rijzertlaan nabij de Helftheuvel afgezet. De drie hoekwoningen boven de fietsenwinkel zijn direct ontruimd.

Een onveilige woning, kantoor of gebouw dat wil niemand. Schade aan gevels en balkons is niet altijd zichtbaar aan de buitenkant. Voorkom onverwachts grote problemen, instortingsgevaar of zelfs evacuatie. Neem geen risico en laat de constructieve veiligheid van uw vastgoed onderzoeken door een specialist.

Onderzoek en advies renovatie Rendon Onderhoudsgroep Rendon Advies is het onafhankelijke onderzoeksbureau voor bouwkundige inspecties en advies. Wij zetten uw zorgen om in concreet onderzoek. Het resultaat van dit onderzoek zetten we samen met u om naar betrouwbare technische oplossingen. Onze hoog opgeleide medewerkers voeren technische inspecties en conditiemetingen uit. Onze gestandaardiseerde systemen leggen de conditie van de bouwdelen eenduidig vast. U ontvangt een heldere rapportage met uitgebreid beeldmateriaal. Lees alles over onderzoek en advies door Rendon Onderhoudsgroep.


Bekijk het originele nieuwsbericht van Omroep Braband: https://www.bd.nl/s-hertogenbosch/zijgevel-appartementencomplex-dreigt-in-te-storten-in-den-bosch-drie-woningen-ontruimd-pand-wordt-gestut~a94cb471/