‘We doen het hier echt samen’

In gesprek met… Trijntje

Trijntje van de Ven is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van onderhoudsopdrachten en projecten bij Rendon in Eindhoven. In dit verhaal vertelt ze over hoe ze het werk bij Rendon ervaart.

In mei 2022 startte Trijntje bij Rendon als backoffice medewerker. “Ik voelde me hier meteen thuis. Ik kwam terecht in een klein team, we waren toen met zijn vieren. De lijntjes waren kort. Wanneer ik vragen had, dan kon ik altijd bij iemand terecht.”

Hard werken en lachen

Afgelopen jaar groeide Trijntje naar de rol van werkvoorbereider. “Samen met het team zorgen we ervoor dat de bouwkundige projecten zo goed mogelijk verlopen. We doen het hier echt samen. Er wordt hard gewerkt. Maar op zijn tijd is er ook ruimte voor een grapje en voor wat minder serieuze dingen.” Ze vertelt dat er op de vestiging elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel is en dat ze met het team één keer in de week samen een broodje bestelt.

Aandacht voor groei

Trijntje vindt ontwikkeling erg belangrijk. Ze vertelt dat Rendon professionele en persoonlijke groei ook hoog in het vaandel heeft staan. “Tijdens ontwikkelgespreken kijkt je leidinggevende samen met jou naar je sterke eigenschappen en je ambities. Vervolgens focus je je op dat waar jij je graag verder in wil ontwikkelen.”

Nieuwe rollen

In september 2022 werd Rendon overgenomen door Caspar de Haan. Daardoor veranderde de rol van Trijntje. Deze werd specifieker. “Na de overname vroegen ze naar welke rol ik toe wilde groeien.” Trijntje koos de rol die ze nu heeft: werkvoorbereider. Trijntje: “De kansen die je krijgt omdat je nu overgenomen bent, vind ik fijn. Als organisatie ben je groter.”

Ga je graag aan de slag bij een organisatie waarbij je werkt in een hecht team? En waar er ruimte is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Maak dan eens kennis met ons! Mail onze HR-adviseur: hrm@rendon.nl.