Trots op onze betonreparateurs

Een eis voor het behoud van onze hoogste certificering als betonspecialist is dat onze vakmensen twee keer per jaar een beproeving doen. Daarmee tonen zij (en wij) aan dat we vaktechnisch voldoen aan de normen van handmatig repareren van beton en spuiten van mortels.

De beoordeling

Er wordt gekeken naar kennis, kunde, vaardigheden en houding. Daarom leggen we vast met welke technieken elke betonreparateur heeft gewerkt, hoeveel dagen hij met die techniek heeft gewerkt en of hij positief beoordeeld is op het gebruik van die techniek.

Tijdens de beproeving worden onze methodiek en vastlegging beoordeeld. Ook worden er proefstukken beoordeeld, bijvoorbeeld op hechtsterkte en verdichting.

Het resultaat

Ook deze keer waren alle proefstukken goed. Wederom een fantastisch resultaat. We zijn er trots op dat onze betonspecialisten gekwalificeerd blijven. Zo kunnen we ons elke dag inzetten voor 100% veilig betonherstel en onze kennis delen. Want beton is een prachtig product!

De meerwaarde

Het is leuk én belangrijk om bij te blijven, om jezelf continu te ontwikkelen. Want plezier in je werk, daar krijg je energie van. Dat doe je voor jezelf, maar ook voor Rendon. Hoe beter wij ons kunnen bewijzen als betonspecialist, hoe uitdagender de betonklussen die we van opdrachtgevers krijgen.

Daarnaast is de hoge kwalificatie van onze betonreparateurs belangrijk voor behoud van ons BRL 3201 certificaat deel I en II voor constructief betonherstel, het KOMO-procescertificaat voor het uitvoeren van betonreparaties, VCA** en het NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

Jij als betonreparateur bij Rendon in Arkel of Eindhoven?

Werk je graag buiten? Draai jij je hand niet om voor een uitdagende betonklus? Is een uitvoerende rol jou op het lijf geschreven? En heb je minimaal niveau 3 in ’t vak? Dan ben jij de betonreparateur die wij zoeken.