Bekijk nu ons duurzaam jaaroverzicht 2023

We streven naar een CO2-neutrale organisatie en keten, het sluiten van kringlopen zonder afval en een toekomstbestendig gebouwde omgeving. Natuurlijk werken we ook actief aan het reduceren van onze eigen CO2-uitstoot.

In ons duurzaam jaaroverzicht 2023 staan de belangrijkste stappen die we hebben gezet in verduurzaming van onze eigen organisatie en op projecten. Zo zie je in één oogopslag waar we aan werken en welke voortgang we boeken.

Versneller ingezet

In 2023 behaalden we 38,8% CO2-reductie. Daarmee hebben we ons doel voor 2021-2023 gehaald: 18,5% reductie. In 2023 versnelden we door nog meer voertuigen te vervangen door elektrische. En door kantoren aardgasvrij te maken. Ook hebben we in meerdere projecten laten zien hoe we materialen oogsten en hergebruiken. En voor onze opdrachtgevers verduurzaamden we 668 woningen, zodat de het energieverbruik voor de bewoners daalt.

De energie van samenwerken

Wij willen koploper zijn op weg naar een leefbare wereld voor nu en alle toekomstige generaties na ons. Daar zetten we ons elke dag met veel plezier én energie voor in. We realiseren ons dat die opgave enorm is en de vragen steeds complexer worden.

Dus werken we samen. We zijn enorm trotse partner van OMDUS. Vanuit deze holding werken we samen met Caspar de Haan, De Variabele, United Legendz en andere partners aan innovatieve en duurzame producten en processen.

Onze ambitie

Wij willen woningen en gebouwen renoveren naar CO2-neutraal, klimaatbestendig en natuur inclusief. Met als doel om deze comfortabel, gezond, veilig en betaalbaar te maken voor gebruikers zonder negatieve (en liefst met een positieve) impact op de leefomgeving, het klimaat en de biodiversiteit. Ook bij de uitvoering van ons werk streven we naar een CO2-neutrale keten en het sluiten van kringlopen. Dit kunnen we niet alleen. We gaan hier graag over in gesprek met (keten)partners.

Meer lezen over onze duurzame doelen en maatregelen? Klik dan hier!