Warm welkom voor 2 nieuwe directieleden!

Op 1 juli is de directie van Rendon Onderhoudsgroep BV uitgebreid. William van Lissum wordt directeur Projecten en Giley Waizman wordt directeur Contractonderhoud.

Samen met algemeen directeur Tom Heintjes en financieel directeur Keti van Paassen vormen zij de nieuwe directie van Rendon Onderhoudsgroep BV.

William en Giley zijn geen nieuwe gezichten binnen Rendon. William blijft eindverantwoordelijk voor de vesting Arkel en Giley voor de vestiging Voorburg.

giley waizman en william van lissum

Projecten en Contractonderhoud

We zijn hartstikke trots dat ze deze stap binnen Rendon willen én kunnen maken. In hun directiefunctie zijn William en Giley verantwoordelijk voor de kwaliteit van de werkstromen Projecten en Contractonderhoud over alle vestigingen heen. Ook sturen zij continu op het verbeteren van onze organisatie op het gebied van Projecten en Contractonderhoud.

Belang van uitbreiding

De uitbreiding van onze directie komt voort uit ons strategisch plan. Met de vele economische ontwikkelingen in de afgelopen twee jaar is het besluit versneld.

Het is voor Rendon essentieel om nog verder te professionaliseren en zo een solide platform voor groei en winstgevendheid te behouden. Met de benoeming van Giley en William kunnen we de werkstromen Contractonderhoud en Projecten sneller en beter uitbouwen.

We wensen Giley en William heel veel werkplezier!