Trotse ketenpartner van Maasdelta

Rendon verduurzaamt in ketensamenwerking 6200 woningen

Eind maart ondertekende Rendon een overeenkomst met woningcorporatie Maasdelta. Samen met 3 andere aannemers werken wij de komende jaren aan het verduurzamen van ruim 6200 woningen.

Met het energiebeleid zet Maasdelta concrete stappen op weg naar woningen met een energielabel B in 2025. Huurders worden daarmee minder afhankelijk van de stijgende energieprijzen, het wooncomfort gaat omhoog en de energierekening gaat omlaag.

Slim onderhoud

De verduurzaming van 6200 woningen loopt tot 2025. De werkzaamheden bestaan uit: dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie, aanpassingen in de cv-installatie, mechanische ventilatie en het aanbrengen van HR++ glas. De verduurzamingsmaatregelen worden uitgevoerd in combinatie met het reeds geplande onderhoud aan onze woningcomplexen. Hiermee wordt extra overlast voor de huurders voorkomen.

Geen zorgen

Rendon werkt aan een technische realisatie zonder zorgen. Van een duidelijke informatieavond, bewonersapp, woonconsulent en energiecoach. Tot de proefwoning, activeren van de buurt en extra nazorg.

Woonlasten omlaag

Maasdelta berekent de verduurzamingsmaatregelen niet door in de huurprijs. De komst van een duurzame en energiezuinig woning, betekent dus lagere woonlasten voor huurders. Zij betalen immers minder energiekosten.

Lees het persbericht van Maasdelta

Het is onze passie om woningen veilig, gezond, comfortabel én mooi te maken. Daarom werken we samen. Samen met onze opdrachtgevers en vooral met de gebruikers van de woningen. De afgelopen jaren vonden steeds meer opdrachtgevers de weg naar Rendon voor het verduurzamen van hun woningbestand met als belangrijkste doel: het beperken van de energievraag en verlagen van de CO2-uitstoot.

Nieuwsgierig hoe wij duurzaam renoveren? Bekijk onze dienst.