Een ‘super tevreden’ huurder van Waterweg Wonen

vastgoedonderhoud, Woningbouw en VvE

Meneer Sankes is huurder van Waterweg Wonen (WaWo) aan de Vossiusstraat in Vlaardigen. Rendon renoveerde zijn badkamer, toilet en keuken. “De renovatie in mijn huis is geweldig gegaan! De mannen zijn erg duidelijk en alles loopt volgens planning. Als ik er aan terugdenk, zie ik zo die blokjes met de kleurtjes voor alle werkmannen nog voor me. Heel handig.”

PROJECT IN BEELD

Badkamer, toilet… en toen nog de keuken

Het was de bedoeling dat alleen de badkamer en toilet werden gerenoveerd. Omdat er asbest onder de tegels in de badkamer, toilet en keuken zat, moesten alle vloeren eruit. Mijn keuken zouden ze alleen demonteren, maar er ging iets kapot. Rendon kwam meteen in actie en regelde samen met Waterweg Wonen een nieuwe keuken.”

Een nieuwe keuken!

“De keuken had twee weken wachttijd. En twee weken op een ander eten is ook teveel”, grinnikt meneer Sankes. “Bij een niet verhuurde woning stond een nieuwe keuken nog in verpakking. Die vond ik heel mooi en dus werd die keuken bij mij geplaatst. Ik heb meteen meer kastjes boven het keukenblok, dat is dan mooi meegenomen.”

Fris

“De tegels voor de badkamer en het toilet kon ik zelf kiezen. Er waren verschillende kleuren en verschillende afmetingen. Ik koos voor een neutrale grijze tegel. Het is écht heel fijn om weer een badkamer en toilet met frisse, moderne uitstraling te hebben.”

Pluspunten

“Ik ben over alles super tevreden, alleen maar pluspunten voor Rendon. Prachtig als je een tegenvaller zo snel en goed kunt oplossen. Er was steeds veel overleg en mijn vragen werden meteen opgepakt.”

We houden van ons vak en laten uw vastgoed weer stralen! Nieuwsgierig? Bekijk onze diensten.